Tak jak w tytule ... w sumie nieźle się zabawił i przed kamerami i tak dalej, ale nie wiem czemu ... te dwa pedały z jury mnie denerwują.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nawet nie bliżył się oryginału...za mało energii, bez polotu.
kurwa proszę, nie wstawiajcie juz tego grubego dupska bo robi mi sie niedobrze.
jak jej podawal reke to zawachal bo juz cycka chcial chwycic;)
Wbilem w komenty zeby sprawdzic czy nie tylko mnie wkuriwa ta prowadzaca:D nie zawiodlem sie,jednak sa jeszcze normalni ludzie
Mnie tez wkurzaja te dwa pedały z JURY . . . Agurola też mnie denerwuje ale mniej !
Grillowany napisał/a:
Bo to pedałynie wiem czemu ... te dwa pedały z jury mnie denerwują.
"O nie, zrobił "ŁIGUL"!"
poziom inteligencji tej prowadzącej pizdy jest mniejszy niż tego kartona...
3 znaki
Tak w sumie, kim kurwa jest ta Kazadi, bo TV serio nie oglądam (chyba, że jest coś ciekawego), a w necie o niej nie piszą na stronach wiadomości (chociaż zdjęcie jej dupska z cellulitem już widziałem na jakiś wpadkach z tańca z gwiazdami)?
Pleso93 napisał/a:
Bo to pedały
"O nie, zrobił "ŁIGUL"!"
Nie zrozumiałeś sensu. Normalnie lubi pedałować, ale akurat oni mu się nie spodobali.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów