Spokojnie, to tylko ćwiczenia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Spokojnie, to tylko ćwiczenia
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mzimu napisał/a:
gościu pierdolnął kręgosłupem w stalową kratownicę i się nie rusza, a nikt nawet palcem nie drgnął
ja pierdolę!
A co ma zrobić ? Czas cofnąć ?
Na miejscu jest ktoś z podstawowym przeszkoleniem medycznym. A w 10 sekund mało kto natychmiast wyciągnie telefon i zacznie po helikopter dzwonić.
Koleś kaleka, dziwi mnie tylko że żadnej linki nie miał....nic....
Pierwszy występ po "pandemi", człowiek kula przytył i sru nielotem się stał.
Halman napisał/a:
za taki cyrk to bym chętnie dopłacił...
Nie wiem, trochę rąk hujowo dać się wystrzelić w takiej aromacie i jeszcze dopłacać. Chociaż pewnie byłby to materiał życia.
Wziol i umarl ? Kurwa oddawać za bilety....
zlaskipanskiejbozydarr napisał/a:
Pięknie; jakby co to i jest teraz czym lwy nakarmić.
Lwy nie jedza warzyw
Dobra, dawać sadolowego specjalistę/lekarza/znawcę, który powie co dokładnie się stało i czy facet w najlepszym przypadku stał się warzywem.
Nie jestem specjalistą, ale się wypowiem: na moje oko drgawki w kończynach dolnych po upadku to chyba uszkodzenie mózgu? Dobrze gadam czy chuja się znam?
E tam chuja się znam.
Nie jestem specjalistą, ale się wypowiem: na moje oko drgawki w kończynach dolnych po upadku to chyba uszkodzenie mózgu? Dobrze gadam czy chuja się znam?
E tam chuja się znam.
Nikt go nie wygwizdał, super występ
TrzyDwaJeden napisał/a:
Kto mieszka w polsce ten się w cyrku nie śmieje
Wiem ,że chciałeś napisać "w POLSCE", dlatego też nie nazwę Cię niedouczonym prostakiem i cwelem, i może jeszcze zwykłym kutasiarzem.
Chyba zmieni tytuł na człowiek warzywo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów