18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Zielonek92 2013-09-05, 14:36
Też bym jechał jak za chwile egzaminatorka miała by mi opierdalać berło ;d
Zgłoś
twisternh 2013-09-05, 14:43
takiemu egzaminatorowi życzę aby mu się ktoś z rodziny przekręcił na środku drogi i inni też stwierdzili że pijani byli. Chuj mu w dupę za taką znieczulicę.
Zgłoś
PepsiQ 2013-09-05, 14:48
Czego tu się spodziewać po polakach...
Zgłoś
CiałoObce 2013-09-05, 14:54 50
Zgłoś
Suka_Blyat 2013-09-05, 15:16 1
Cytat:

dziewusia - wynik egzaminu NEGATYWNY bez możliwości odwołania się + postępowanie z art. 162 par 1 kk, egzaminator - wypowiedzenie umowy o pracę z art 52 kp + postępowanie z art 162 par 1 kk. tyle w tym temacie. I pomyśleć ze taka głupia p....zda może potencjalnie zostać kierowcą - pardon dostać prawo jazdy. pardon2 zapomnialem ze w tym kraju oceniane jest to czy kursant zatrzymał sie do 0 km/h przed znakiem stop albo czerwonym świetle przy zielonej strzałce....

Zgłoś
Zielonek92 2013-09-05, 15:24
Właśnie sie dowiedziałem że instruktor stracił prace przez tą akcje ;d chuj mu w dupe
Zgłoś
V................k 2013-09-05, 15:53 3
Stracił pracę dyscyplinarnie na TVN leciało xD.
Zgłoś
Carcinoma 2013-09-05, 15:58
Egzaminator oczywiście zachował się jak ostatni chuj i powinien za to wylecieć na zbity ryj i twardy beton, ale laska za kierownicą gdyby tak naprawdę chciała udzielić poszkodowanemu pomocy, to by bez pytania wysiadła i zrobiła co trzeba.

"The distance between insanity and genius is measured only by success."
Zgłoś
Alphi 2013-09-05, 16:26
"Pewno najebany"

Moze ten egzaminator to staly bywalec sadistica stad to zachowanie : -)
Zgłoś
Calatin 2013-09-05, 16:49
Pierdolicie a sami byście chuja zrobili.
Zgłoś
narozny 2013-09-05, 17:35
po pierwsze wcześniej było słychac strzały , po drugie prawdopodobnie to był ormianiec lub ciapaty

więc postawa godna nasladowania

leci piwko dla egzaminatroa z zasadami !
Zgłoś
rew123321 2013-09-05, 17:37 1
och wszyscy tacy mądrzy, jak sami na taką sytuację trafia to 80% z nich tak samo postąpi...
zza monitora to się łatwo "pomaga"
Zgłoś
iOskar 2013-09-05, 19:00
Odezwało się stado kretynów. Jak lubicie podnosić zarzyganych, cuchnących gównem pijaków spod sklepu to have fun with that...
Zgłoś
JAAAH 2013-09-05, 19:16 1
Wyciągnięte z Wyborczej:

"Zadzwoniliśmy do egzaminatora. - Zachowałem się w taki sposób, ponieważ miałem świadomość, że ten człowiek jest pijany. Jeździłem tą trasą. W lasku jest stanowisko panów, którzy codziennie trunkują. Znałem tego mężczyznę. Zdająca potwierdziła, że ten pan jest pijany - mówi.

Dodaje, że być może dziś zachowałby się inaczej. - Może bym się zatrzymał i rżnąłbym głupa, że udzielam pomocy - mówi.

- Nie bał się pan, że ktoś rozjedzie tego człowieka? - pytamy.

- Nie. On leżał z boku. Można było mieć pewność, że ktoś mu pomoże. Jadące za nami auto zatrzymało się - dodaje. Uważa, że to dyrekcja WORD-u "miała coś" do niego i pozbyto się go z pracy pod byle pretekstem."

Cały tekst: wyborcza.pl/1,75478,14550346,Czlowiek_lezy_na_drodze__Egzaminator__Jed...
Zgłoś
ksz-ksz 2013-09-05, 19:41
Krótko mówiąc - rozdmuchany temat. Podejrzewam, że niestety większość społeczeństwa zachowałaby się podobnie, przejechaliby obok i tyle. Ale akurat to zarejestrowała kamera i temat trzeba było rozdmuchać, bo taki chwytliwy - znieczulica, obrzydliwe zachowanie itp itd. Prawda jest taka, że każdego dnia dochodzi do masy aktów o dużo większej znieczulicy, tylko nie są one rejestrowane. Najlepsze jest to, że teraz ta sadolowa społeczność, która często do napisania ma jedynie coś w rodzaju "jebać ciapatego" teraz obrońcą moralności się staje, ot hipokryzja.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów