📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Też bym jechał jak za chwile egzaminatorka miała by mi opierdalać berło ;d
takiemu egzaminatorowi życzę aby mu się ktoś z rodziny przekręcił na środku drogi i inni też stwierdzili że pijani byli. Chuj mu w dupę za taką znieczulicę.
Cytat:
dziewusia - wynik egzaminu NEGATYWNY bez możliwości odwołania się + postępowanie z art. 162 par 1 kk, egzaminator - wypowiedzenie umowy o pracę z art 52 kp + postępowanie z art 162 par 1 kk. tyle w tym temacie. I pomyśleć ze taka głupia p....zda może potencjalnie zostać kierowcą - pardon dostać prawo jazdy. pardon2 zapomnialem ze w tym kraju oceniane jest to czy kursant zatrzymał sie do 0 km/h przed znakiem stop albo czerwonym świetle przy zielonej strzałce....
Właśnie sie dowiedziałem że instruktor stracił prace przez tą akcje ;d chuj mu w dupe
Stracił pracę dyscyplinarnie na TVN leciało xD.
Egzaminator oczywiście zachował się jak ostatni chuj i powinien za to wylecieć na zbity ryj i twardy beton, ale laska za kierownicą gdyby tak naprawdę chciała udzielić poszkodowanemu pomocy, to by bez pytania wysiadła i zrobiła co trzeba.
leci piwko dla egzaminatroa z zasadami !
więc postawa godna nasladowania
leci piwko dla egzaminatroa z zasadami !
och wszyscy tacy mądrzy, jak sami na taką sytuację trafia to 80% z nich tak samo postąpi...
zza monitora to się łatwo "pomaga"
zza monitora to się łatwo "pomaga"
Odezwało się stado kretynów. Jak lubicie podnosić zarzyganych, cuchnących gównem pijaków spod sklepu to have fun with that...
Wyciągnięte z Wyborczej:
"Zadzwoniliśmy do egzaminatora. - Zachowałem się w taki sposób, ponieważ miałem świadomość, że ten człowiek jest pijany. Jeździłem tą trasą. W lasku jest stanowisko panów, którzy codziennie trunkują. Znałem tego mężczyznę. Zdająca potwierdziła, że ten pan jest pijany - mówi.
Dodaje, że być może dziś zachowałby się inaczej. - Może bym się zatrzymał i rżnąłbym głupa, że udzielam pomocy - mówi.
- Nie bał się pan, że ktoś rozjedzie tego człowieka? - pytamy.
- Nie. On leżał z boku. Można było mieć pewność, że ktoś mu pomoże. Jadące za nami auto zatrzymało się - dodaje. Uważa, że to dyrekcja WORD-u "miała coś" do niego i pozbyto się go z pracy pod byle pretekstem."
Cały tekst: wyborcza.pl/1,75478,14550346,Czlowiek_lezy_na_drodze__Egzaminator__Jed...
"Zadzwoniliśmy do egzaminatora. - Zachowałem się w taki sposób, ponieważ miałem świadomość, że ten człowiek jest pijany. Jeździłem tą trasą. W lasku jest stanowisko panów, którzy codziennie trunkują. Znałem tego mężczyznę. Zdająca potwierdziła, że ten pan jest pijany - mówi.
Dodaje, że być może dziś zachowałby się inaczej. - Może bym się zatrzymał i rżnąłbym głupa, że udzielam pomocy - mówi.
- Nie bał się pan, że ktoś rozjedzie tego człowieka? - pytamy.
- Nie. On leżał z boku. Można było mieć pewność, że ktoś mu pomoże. Jadące za nami auto zatrzymało się - dodaje. Uważa, że to dyrekcja WORD-u "miała coś" do niego i pozbyto się go z pracy pod byle pretekstem."
Cały tekst: wyborcza.pl/1,75478,14550346,Czlowiek_lezy_na_drodze__Egzaminator__Jed...
Krótko mówiąc - rozdmuchany temat. Podejrzewam, że niestety większość społeczeństwa zachowałaby się podobnie, przejechaliby obok i tyle. Ale akurat to zarejestrowała kamera i temat trzeba było rozdmuchać, bo taki chwytliwy - znieczulica, obrzydliwe zachowanie itp itd. Prawda jest taka, że każdego dnia dochodzi do masy aktów o dużo większej znieczulicy, tylko nie są one rejestrowane. Najlepsze jest to, że teraz ta sadolowa społeczność, która często do napisania ma jedynie coś w rodzaju "jebać ciapatego" teraz obrońcą moralności się staje, ot hipokryzja.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów