Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tego psa to by kijem okaladal żeby mięso skruszalo przed gotowaniem
zerwikaptur napisał/a:
Głodny człowieka też byś opie**olił uwierz
Myśle ze tak ,nie raz już człowiek z głodu wpierdalal drugiego to zapewne i ja bym dał radę .
Dlatego pies na talerzu nie robi ns mnie wrażenia absolutnie .
Dziecka był nie opierdolil napewno i napewno by nabór zrobiło to wrażenie gdybym takie coś widział śle kurwa pies no niecrobmy z siebie huj wie kogo .
Heniut86
Dokładnie jak piszesz , mam wrażenie ze za jakiś czas te zjeby będą walczyć o to by komara przekonywać ze nie ładnie tak bez pytania pic krew a za kubote i pająka ciężkie wiezienie .
Palcie pizdy gumę do starbaksa na latte i ciastko z tego portalu bo to nie miejsce na chłopca w rurkach z gołymi kostkami .
„Wszyscy humaniści kurwa jego mac „ a tfu
zerwikaptur napisał/a:Jedni jedzą świnie inni kury a jeszcze inni małpy i węże nie rozumiem oburzenia bo gdzieś na świecie jedzą psy !
/quote]
A zrozumiesz gdy ktoś wpierdoli Twojego członka rodziny? Nie? To zjem sobie Twojego psa, albo niee... siostre.
więc opierdol gałe i do spania.
Pierwsze zdanie moje ale to z siostra to ten od starbaksa i ciasteczek co to nosi musztardowe spodnie jajkognioty za krótkie .
Jak mnie to wkurwia, jak jakieś gnoje komentują, mając chuj do powiedzenia! Sklejcie pizdę i się matce pożalcie zasrańcy! Chociaż sadola zostawcie w spokoju,a nie zasrane milenialsy, wszędzie swoje pięć groszy wjebać. Morda, bo gumą!
Won anarchistyczny pajacu
To teraz czekamy na kolejną historię od tego idioty, co wszędzie się wypowiada, gdzie pojawi się jakieś zwierze. Jak mu to tam było...
Nie zastanawialiście się, że to może być jakaś forma dewiacji? Przykładowo zoofil, który próbuje odciągnąć od siebie podejrzenia, poprzez opisywanie metod znęcania się nad zwierzyną., jakoby miał jej nienawidzić Już nawet kit z tym. Chciałbym w realu zobaczyć tego chojraka. Byleby się nie okazało, że pinczer miniaturowy ma większą masę od niego :v
Sadolowe pizdeczaki widze sa juz tak wytresowane że piecze ich dupa na sam widok szczeniaczków.
Widzicie ciężkie kretyny jak wyrobiłem u was odruch pwłowa. LOL.
poligon6- paskudny efekt eksperymentu analnego proboszcza i organisty. j***ny nawet pawłowa nie potrafi prawidłowo napisać. p*zdeczka zwykła. Dawaj poligon- ujawnij się cwe*u. Wyzywam na solo. Zwierzęta męczą zwykłe, ciotowate k***y. Założe się, że jebańcu jesteś jednostrzałowcem- nawet butem nie trzeba poprawać. W szkole takiego frajera każdy poniżał. Może cie kretynie ruszy, jak ci powiem, że twoja matka robiła mi laskę i lizała dupę za 10pln..... bo nie miała reszty wydać. Dawaj p*zdo na solo.[/
E puszeczki nie wpierdalasz mięsa ?
Jak nie to sorry ale jeśli tak to zrozum cioto ze mięso to mięso pies czy wydra huj z tym jem i nic ci do tego jak zechce to ukatrupić lamę i ja zjem psa tez najlepiej szczeniaka
poligon6- paskudny efekt eksperymentu analnego proboszcza i organisty. Jebany nawet pawłowa nie potrafi prawidłowo napisać. Pizdeczka zwykła. Dawaj poligon- ujawnij się cwelu. Wyzywam na solo. Zwierzęta męczą zwykłe, ciotowate kurwy. Założe się, że jebańcu jesteś jednostrzałowcem- nawet butem nie trzeba poprawać. W szkole takiego frajera każdy poniżał. Może cie kretynie ruszy, jak ci powiem, że twoja matka robiła mi laskę i lizała dupę za 10pln..... bo nie miała reszty wydać. Dawaj pizdo na solo.
admini to chyba śpią, że tak rozpuściły forum, że psiarze rozmiękczają się na widok psiuków, ja to bym banował takich, to nie jest kwejk i bez przesady, żeby strofować gościa, który specjalnie trolluje towarzystwo, a wielbiciele odbytów pisuków dyszą, aż z podniecenia, jak tu odbić piłeczkę poligonowi, a ten brechta z was
. A ten proboszcz doktores, to chyba w dzieciństwie księża zdecydowali, o jego "powołaniu", stąd te namowy dla poligona cały czas w każdym temacie z psami, szuka kolejnego "następcę".
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów