📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
34 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
niedość , że sie Pośmiałem to i pogode znam :]
Forza Milan!!!
dokładnie tak! to jest ghost busters
-pijesz?
-nie
-palisz?
-nie
-czytasz HP?
-TAK!! - odpowiedziała pralka- czytam!! wszystkie cz.!!!- jak jej ręce i nogi wyrosły!! i rzucała się po całym molo!! aż w 4ch musieliśmy z nią walczyć!!
-pijesz?
-nie
-palisz?
-nie
-czytasz HP?
-TAK!! - odpowiedziała pralka- czytam!! wszystkie cz.!!!- jak jej ręce i nogi wyrosły!! i rzucała się po całym molo!! aż w 4ch musieliśmy z nią walczyć!!
ramzes1992 napisał/a:
dokładnie tak! to jest ghost busters
-pijesz?
-nie
-palisz?
-nie
-czytasz HP?
po pierwsze to kurwa pije !
nie pale fajek tylko trawe
a nie wiem jak czytasz z drukarek hewlett packard to ci gratuluje ...
to doch nie jest frania!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów