Wszedłem na oneta i z nudów zacząłem przeglądać stare wiadomości. Nie zgadniecie, o kim niedawno było głośno. Źródło: http://wiadomosci.oriet.pl/1/16/1,011224/15/BongMan/%20,item.html
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Czekam aż ktoś w końcu zaproponuje zrobienie laski temu bongmanowi, to wasz idol ?
Kubica postanowił zrobić coś dla kartingu dzięki, któremu rozpoczęła się jego przygoda w F1. Wykorzystując swoje doświadczenie powstał projekt Kubica Kart.
Mistrz nadzorował nabór do zespołu kartingowego, w ten sposób chciał przygotować nieznanych jeszcze kierowców do pracy w sportach samochodowych, w tym do Formuły 1. Po wstępnej selekcji było pewne, że do grupy Kubicy zakwalifikował się 23-letni Kamil Rusiak, choć oficjalna prezentacja kierowców odbędzie się za dwa miesiące.
Jego technika jazdy i zrozumienie karta zrobiło ogromne wrażenie na sponsorach Kubicy. Po kolejnych testach i jazdach próbnych uznali że jest on gotowy do tego, aby jeździć obok Kubicy, a nie być jego uczniem. To niewiarygodna wiadomość dla polskich fanów F1. Czekamy na pierwszy start!
//
swoją drogą artykuł był zamieszczony w listopadzie 2012
Robert Kubica uznawany jest za najlepszego kierowcę w historii polskich sportów motorowych. Wielu młodych ludzi kochających szybką jazdę ucieszyła informacja, że mistrz powołuje zespół kartingowy.
Kubica postanowił zrobić coś dla kartingu dzięki, któremu rozpoczęła się jego przygoda w F1. Wykorzystując swoje doświadczenie powstał projekt Kubica Kart.
Mistrz nadzorował nabór do zespołu kartingowego, w ten sposób chciał przygotować nieznanych jeszcze kierowców do pracy w sportach samochodowych, w tym do Formuły 1. Po wstępnej selekcji było pewne, że do grupy Kubicy zakwalifikował się 23-letni Kamil Rusiak, choć oficjalna prezentacja kierowców odbędzie się za dwa miesiące.
Jego technika jazdy i zrozumienie karta zrobiło ogromne wrażenie na sponsorach Kubicy. Po kolejnych testach i jazdach próbnych uznali że jest on gotowy do tego, aby jeździć obok Kubicy, a nie być jego uczniem. To niewiarygodna wiadomość dla polskich fanów F1. Czekamy na pierwszy start!
//
swoją drogą artykuł był zamieszczony w listopadzie 2012
Jak się robi taki fake?
@up: Dałem źródło w temacie, gdzieś tam jest link do generatora. Poszperaj.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów