18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 49 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 5 minut temu
Everal 2010-02-15, 1:22
aexalven napisał/a:

Zajebiście zbudowane zdanie, czytam 4 raz i za cholerę nie rozumiem do końca przesłania tej wypowiedzi. Stara ci przecinki ukradła na leczo?

To ci wytłumaczę, teraz zachowam wszelkie środki ostrożności jeśli nie rozumiesz za pierwszym razem. Wkurwiają mnie typy które myślą że są cwaniakami jak się zapytają czy interesujesz się siusiakami(w co nie wątpię) Co Cie kurwa obchodzi że z racji wkurwienia na tego typu zachowanie zapomniałem o przecinkach? Masz dłuższego o parę cm? Gdybym napisał jakiś rażący błąd w ortografii to rozumiem. Stara mi zajebała przecinki i sprzedała, żebym miał internet i mógł uświadamiać ludziom twego pokroju że WY kurwa nie jesteście fajni. Lepiej? Już rozumiesz? Mam nadzieję że tak.

lastfm.pl/user/Nikers
Zgłoś
Gamba 2010-02-15, 9:51
Everal napisał/a:

a wy co kurwa takie twardziele forumowi a żeście chłopaki nie płaczą nie oglądali?

Everal napisał/a:

Stara mi zajebała przecinki i sprzedała, żebym miał internet i mógł uświadamiać ludziom twego pokroju że WY kurwa nie jesteście fajni.

liberta' per gli ultras
Zgłoś
Angerfist 2010-02-15, 14:03
aexalven napisał/a:

Stara ci przecinki ukradła na leczo?

No zajebisty tekst, nie powiem
Zgłoś
obrzutw 2010-02-15, 16:19
Pod koniec filmiku wygląda to aż zanadto realnie
Zgłoś
U................i 2010-02-15, 16:42 2
kikodeusz napisał/a:

Zachowuję się jak alf

Fajnie wiedzieć.
Zgłoś
arkadoss 2010-02-15, 22:01 12
matex34 napisał/a:

można prosić o link do youtube ?

www.youtube.com

Get up, look up, and don't ever give up !
Zgłoś
R................i 2010-02-16, 0:28 5
Znalazłem jeszcze coś takiego
Zgłoś
re-vill 2010-12-20, 22:51
fake jak chuj. człowiek nie może mieć głowy psa.
Zgłoś
wyder86 2011-04-01, 23:57 8
i się zajadają
Zgłoś
z................u 2011-04-02, 1:19
jeszcze ludzie pomyślą, ze jesteśmy dobrzy.
Zgłoś
brylant1412 2011-04-02, 11:21
aż mnie brzuch boli ze smiech -browarek leci.

>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zgłoś
Cygan93 2011-04-19, 21:24 2
Może nie sadol, ale dobry patent i wykonanie
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów