Chodzi swoimi ścieżkami
Chodzi swoimi ścieżkami
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ja się dziwię czemu ten na końcu tego betonu nie zajebał temu ćpunowi?
Prawdopodobnie jebie od niego bardziej niż z murzyńskiej chatki.
ja się dziwię czemu ten na końcu tego betonu nie zajebał temu ćpunowi?
bo mają płacone za godzinę...
W sumie wszedłem tutaj, aby zapytać was drodzy sadole czy wiecie może co sie dzieje z naszym kolegą 'fantastico'? Brakuje mi jego opisów i dawno go tu nie było
Zrobil to co 90% sadoli z długim stażem ma w planach na najbliższy czas. Spierdolił stąd czym prędzej.
Wybacz, ale wypadek skutera, potkniecie się o grabie, albo upadek na skate-parku to ja sobie mogę obejrzeć na youtube. Sadol nigdy nie był od takich materiałów, a teraz takie śmiecie to 95% kontentu na głównej. Kiedyś zdobycie 20 piw to było osiagnięcia, dzisiaj absolutnie każdy gówniany materiał po paru godzinach wchodzi na główną i kończy w okolicach 80-100 piw. Dla pozostałych 5% porządnych materialów nie warto nawet wchodzić. tylko wyszukiwanie przez popularne-->dzien po dniu ---> i ewentualnie po 3 najlepsze materiały z każdego dnia. Reszta to śmiecie okropne. Ubolewam nad stanem sadola, bo zrobiła się z niego strona jak kazda inna w internecie. Kiedyś się wyróżniała.
Zrobil to co 90% sadoli z długim stażem ma w planach na najbliższy czas. Spierdolił stąd czym prędzej.
Wybacz, ale wypadek skutera, potkniecie się o grabie, albo upadek na skate-parku to ja sobie mogę obejrzeć na youtube. Sadol nigdy nie był od takich materiałów, a teraz takie śmiecie to 95% kontentu na głównej. Kiedyś zdobycie 20 piw to było osiagnięcia, dzisiaj absolutnie każdy gówniany materiał po paru godzinach wchodzi na główną i kończy w okolicach 80-100 piw. Dla pozostałych 5% porządnych materialów nie warto nawet wchodzić. tylko wyszukiwanie przez popularne-->dzien po dniu ---> i ewentualnie po 3 najlepsze materiały z każdego dnia. Reszta to śmiecie okropne. Ubolewam nad stanem sadola, bo zrobiła się z niego strona jak kazda inna w internecie. Kiedyś się wyróżniała.
Pierdoły wypisujesz aż człowiekowi szkoda klawiatury na odpisywanie
Cofnij się do początków działu czarne filmiki i zacznij przeglądać materiały jakie były wrzucane i zobaczysz że ten dział na przestrzeni lat nic się nie zmienił. Były różne kompilacje, upadki, wypadki, śmieszne filmiki i poważne tematy. Każdy znajduje to co chce znaleźć. Mi osobiście również męczy setny film obijania kogoś kijem czy filmik nagrany telefonem z monitora itp ale każdy lubi co innego i w miarę możliwości staramy się to największe dno umieszczać w sucharach.
Bo ma płacone od godziny
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów