📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
/watch?v=IdnBTJiUVDQ nuta
Ha, kurwa, ja T-72M latałem w wojsku na poligonie w Drawsku
Normalnie kosmos w kabinie, przy wyskoku czułem się jak astronauta w próżni, a przy lądowaniu to można pogubić zęby, jeśli się w porę głowy nie przyciśnie do TPDK-1 (celownik-dalmierz).
Co jak co, ale WOT (parę postów wyżej) nie jest przystosowany do szaleńczej jazdy, w końcu to wóz techniczny, a nie bojowy.
Aż się łezka w oku zakręciła, znowu chciałbym tak polatać swoją pszczółką...
Normalnie kosmos w kabinie, przy wyskoku czułem się jak astronauta w próżni, a przy lądowaniu to można pogubić zęby, jeśli się w porę głowy nie przyciśnie do TPDK-1 (celownik-dalmierz).
Co jak co, ale WOT (parę postów wyżej) nie jest przystosowany do szaleńczej jazdy, w końcu to wóz techniczny, a nie bojowy.
Aż się łezka w oku zakręciła, znowu chciałbym tak polatać swoją pszczółką...
Eh, Polacy w Leosiach i twardych od dawana już tak potrafią.
Chodzi o to by strzelić w najwyższym punkcie wyskoku.
Wtedy dokładnie widzisz cel, który jadąc mógłby być prawie niezauważalny.
Na takie strzały pozwalają stabilizowane pierwotnie celowniki EMES czy MES czy system namierzania WAN.
Chodzi o to by strzelić w najwyższym punkcie wyskoku.
Wtedy dokładnie widzisz cel, który jadąc mógłby być prawie niezauważalny.
Na takie strzały pozwalają stabilizowane pierwotnie celowniki EMES czy MES czy system namierzania WAN.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów