Samobójca albo zasnął.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@arnold777
Faktycznie, mozna byc jeszcze debilem piszacym sms'a przy 140km/h.
No chyba, ze to bylo jakies mierne prowo.
arnold777 napisał/a:
Howkg.
hmm, nie wiem czemu ale skojarzyło mi się ze Stephenem Hawkingiem.
To pewnie anglik jakiś zasnął, albo japoniec. Potem się obudził, popierdoliło mu się, że jest już u siebie w kraju i wyrównał :]
Dupa tam to na pewno Rosjanin!
Eth napisał/a:
@arnold777
140km/h fiatem Uno.....ło ..magiczna prędkość
Hmm jesli ten z przeciwka nie reagowal widzac zblizajace sie auto jego pasem to gratuluje rozsadku... Jak mozna jechac przed siebie z mysla ze jakis czub zjedzie wkoncu na swoj pas? Troche wyobrazni bo to u nas na drogach szwankuje po calosci.
ten z naprzeciwka to prawdziwy twardziel zero strachu...wziął to na klate
Albo nakurwiał salto.
"4 lata temu też bym zgrzewał pewnie, ale mój brat też tak zginął, tyle że w tira fiatem uno(cała pozostała tylko klapa bagażnika) tir - 110km/h(bez blokad, scania jakaś) on 140km/h(obwodnica ;P)
najprawdopodobniej pisał z dziewczyną a telefon mu spadł pod siedzenie, on się po niego schylił cały czas trzymając za kółko, a że był zapewne na kacu schylił się obiema rękami i łup.
To nie jakaś opowieść która ma was poruszyć bo wasza psychika mnie niesamowicie chuja obchodzi tylko przykład że nie zawsze trzeba być samobójcą/przysnąć/anglikiem/amerykańcem/ruskim itp. bo na drodze anus jedn wie co się stanie."
A mnie chuj obchodzi ta opowieść.
"4 lata temu też bym zgrzewał pewnie, ale mój brat też tak zginął, tyle że w tira fiatem uno(cała pozostała tylko klapa bagażnika) tir - 110km/h(bez blokad, scania jakaś) on 140km/h(obwodnica ;P)
najprawdopodobniej pisał z dziewczyną a telefon mu spadł pod siedzenie, on się po niego schylił cały czas trzymając za kółko, a że był zapewne na kacu schylił się obiema rękami i łup.
To nie jakaś opowieść która ma was poruszyć bo wasza psychika mnie niesamowicie chuja obchodzi tylko przykład że nie zawsze trzeba być samobójcą/przysnąć/anglikiem/amerykańcem/ruskim itp. bo na drodze anus jedn wie co się stanie."
A mnie chuj obchodzi ta opowieść.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów