📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Zacnie pierdolnął
A ten kurwa pojechał jak gdyby nigdy nic... Oby jemu nikt nie pomógł kiedy będzie potrzebował pomocy.
Czy mi się wydaje, czy ten na motorku nie miał przedniego światła (nie widać "łuny" odbijającej się od asfaltu).
jakby motocyklista przy tej prędkości wykorzystał swój pęd i ustawił się na kierunek wystrzału z siedzenia do wody to przeleciałby nad samochodem potem przez murek do wody. Tak mógł przeżyć... Widocznie nie zdążył pomyśleć
TheTriangle napisał/a:
Tak samo z tymi co jeżdżą crossami po lasach, niech się nie dziwią, że linki między drzewami na nich wieszają skoro niszczą lasy których jest coraz mniej.
Niszczą kurwa lasy tak ? Czyli za to że raz na jebane dwa tygodnie przejedziemy sobie z kolegami drogą leśną najciszej jak to możliwe to wtedy wyrządzamy wielką szkodę lasom ? I włącza się myślenie polaków " Niby nie wyrządza krzywdy ale ma coś na co mnie nie stać i dlatego najlepiej go ujebać" i jeb wstawiają linkę pomiędzy drzewami ! Typowy zjeb psujący wizerunek polaków.
P.S. Tym razem jednak ewidentna wina motocyklisty za brak włączonej przedniej lampy a było już dość ciemno
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów