Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:28
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-25, 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
T................h 2020-01-09, 8:19
2345678964367587986854334 napisał/a:

Taki zjeb powinien być sądzony za wielokrotne morderstwo z premedytacją.

Za co?
Zgłoś
wins89 2020-01-09, 9:06
ślepy kurwa czy co
Zgłoś
tommitmx 2020-01-09, 9:53 1
kovallo napisał/a:

Kurwa tyle trąbiom żeby nosić odblaski. Jebani piesi

Jebłeś się w głowę ostatnio?
Zgłoś
Khadin 2020-01-09, 10:14 2
Tilg_die_Schmach napisał/a:

Za co?

Za jajco. Łamiesz przepisy, które po coś jednak są, to odpowiadaj za swoje czyny. Gościu wyprzedzał co najmniej dwa tiry na podwójnej ciagłej. Jak na moje albo rozbił się na kimś celowo. Bo przecież nie wytłumaczysz takiemu, że ma inteligencję rozwielitki.
Zgłoś
russian-roulette 2020-01-09, 10:26
Osobiście uważam, że debil powinien jeszcze wpierdol dostać jak dał radę sam wyjść z rozbitego auta
Zgłoś
Ziomee22 2020-01-09, 12:50
powinni kurwe ubić
Zgłoś
wisla9110 2020-01-09, 14:38 1
Dlatego na dłuższą podróż zawsze wybieram pociąg, co z tego , że sam jedziesz prawidłowo jak taka kurwa Ci na czołówkę wjedzie z naprzeciwka. Jebać
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2020-01-09, 16:38
wisla9110 napisał/a:

Dlatego na dłuższą podróż zawsze wybieram pociąg, co z tego , że sam jedziesz prawidłowo jak taka kurwa Ci na czołówkę wjedzie z naprzeciwka. Jebać

hehe, możesz też trafić na taki pociąg co będzie jechał po złych szynach i będzie miał złe podwozie i się wykolei
Zgłoś
Hrabia Drapula 2020-01-09, 17:43 3
~Velturek napisał/a:

8:04 rano i przed takiego zjeba ludzie kurwa do roboty się spóźnią a inni być może w szpitalu wylądują.
Jestem zdania, że powinien być przepis gdzie za odpierdolenie czegoś takiego i doprowadzenie do wypadku powinno być w 100% pokrywane z kieszeni sprawcy, łącznie ze wszystkimi kosztami leczenia wszystkich uczestników. Znaczy najpierw niech ubezpieczyciel zapłaci albo fundusz gwarancyjny a potem z frajera niech komornik ściąga co do jebanego grosza.
Chuja widać, ciemno, mokro, ponuro, podwójna ciągła i kretyn na czołówkę leci aby oszczędzić te wirtualne sekundy. Jebać takich.

zgadzam się w całej rozciągłości po za jednym, jak dla mnie to nie jest wypadek, jak by mu jakiś zwierze wyskoczyło i by uciekał, awaria typu opona strzelił, układ kierowniczy czy hamulcowy zawiódł to OK jest to wypadek, ale tu tak jak napisałeś widoczność i warunki atmosferyczny po chuju, do tego znaki poziome pewnie i pionowe też były zabraniające takiego manewru więc można powiedzieć że zrobił to z premedytacją więc raczej nie wypadek
Zgłoś
mimasan 2020-01-09, 17:46 1
~Velturek napisał/a:

8:04 rano i przed takiego zjeba ludzie k***a do roboty się spóźnią a inni być może w szpitalu wylądują.
Jestem zdania, że powinien być przepis gdzie za odpie**olenie czegoś takiego i doprowadzenie do wypadku powinno być w 100% pokrywane z kieszeni sprawcy, łącznie ze wszystkimi kosztami leczenia wszystkich uczestników. Znaczy najpierw niech ubezpieczyciel zapłaci albo fundusz gwarancyjny a potem z frajera niech komornik ściąga co do j***nego grosza.
ch*ja widać, ciemno, mokro, ponuro, podwójna ciągła i kretyn na czołówkę leci aby oszczędzić te wirtualne sekundy. j***ć takich.

Nie wiem ilu z was już zawierało ubezpieczenie OC na samochód, ale aby was zniechęcić od głupot, to ubezpieczenie OC nie zadziała w 3 przypadkach: brak badań technicznych, kradzież auta oraz jazda pod wpływem. Wtedy płacicie z własnej kieszeni a odszkodowania za wypadek śmiertelny idą w setki tysięcy (odszkodowanie, zadośćuczynienie, renta zależna od zarobków zmarłego na kolejne lata). Pamiętajcie o tym jak was ktoś będzie namawiał do jazdy po pijaku.
Zgłoś
bemol 2020-01-09, 18:19
Velturek napisał/a:

8:04 rano i przed takiego zjeba ludzie kurwa do roboty się spóźnią a inni być może w szpitalu wylądują.
Jestem zdania, że powinien być przepis gdzie za odpierdolenie czegoś takiego i doprowadzenie do wypadku powinno być w 100% pokrywane z kieszeni sprawcy, łącznie ze wszystkimi kosztami leczenia wszystkich uczestników. Znaczy najpierw niech ubezpieczyciel zapłaci albo fundusz gwarancyjny a potem z frajera niech komornik ściąga co do jebanego grosza.
Chuja widać, ciemno, mokro, ponuro, podwójna ciągła i kretyn na czołówkę leci aby oszczędzić te wirtualne sekundy. Jebać takich.

Prawo już tak stanowi:
google: Czy-ubezpieczyciel-moze-domagac-sie-odszkodowania-od-sprawcy

W pierwszym podpunkcie jest napisane, że ubezpieczyciel ma prawo żądać zwrotu w przypadku umyślnego spowodowania wypadku. I tutaj już wszystko zależy od sądu.
Ostatnio czytałem o sytuacji, że ubezpieczyciel nie wypłacił AC bo gość się rozbił bo sięgał po papierosa, który mu spadł. W tym przypadku również najprawdopodobniej zasądzi, że wypadek był umyślny skoro wyprzedzał na podwójnej.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2020-01-09, 18:41 1
Jakiś idiota tam namalował linię ciągłą. Nawet dwie. Ciekawe po co?
Zgłoś
Irokez 2020-01-09, 22:21 1
jaka kurde szkoda, ze to nie ten tir co w tle jechał.
Zgłoś
p................k 2020-01-09, 22:45
Masakra znowu pirat drogowy w Saabie. Na te samochody powinna być osobna kategoria prawa jazdy. Czemu w tej umęczonej Polsce najwięcej wypadków i wykroczeń popełniają zawsze ludzie w Saabach.
Zgłoś
adamsradam 2020-01-10, 21:24
ale pawia puscił xD
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem