Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Taki zjeb powinien być sądzony za wielokrotne morderstwo z premedytacją.
Za co?
Kurwa tyle trąbiom żeby nosić odblaski. Jebani piesi
Jebłeś się w głowę ostatnio?
Za co?
Za jajco. Łamiesz przepisy, które po coś jednak są, to odpowiadaj za swoje czyny. Gościu wyprzedzał co najmniej dwa tiry na podwójnej ciagłej. Jak na moje albo rozbił się na kimś celowo. Bo przecież nie wytłumaczysz takiemu, że ma inteligencję rozwielitki.
Dlatego na dłuższą podróż zawsze wybieram pociąg, co z tego , że sam jedziesz prawidłowo jak taka kurwa Ci na czołówkę wjedzie z naprzeciwka. Jebać
hehe, możesz też trafić na taki pociąg co będzie jechał po złych szynach i będzie miał złe podwozie i się wykolei
8:04 rano i przed takiego zjeba ludzie kurwa do roboty się spóźnią a inni być może w szpitalu wylądują.
Jestem zdania, że powinien być przepis gdzie za odpierdolenie czegoś takiego i doprowadzenie do wypadku powinno być w 100% pokrywane z kieszeni sprawcy, łącznie ze wszystkimi kosztami leczenia wszystkich uczestników. Znaczy najpierw niech ubezpieczyciel zapłaci albo fundusz gwarancyjny a potem z frajera niech komornik ściąga co do jebanego grosza.
Chuja widać, ciemno, mokro, ponuro, podwójna ciągła i kretyn na czołówkę leci aby oszczędzić te wirtualne sekundy. Jebać takich.
zgadzam się w całej rozciągłości po za jednym, jak dla mnie to nie jest wypadek, jak by mu jakiś zwierze wyskoczyło i by uciekał, awaria typu opona strzelił, układ kierowniczy czy hamulcowy zawiódł to OK jest to wypadek, ale tu tak jak napisałeś widoczność i warunki atmosferyczny po chuju, do tego znaki poziome pewnie i pionowe też były zabraniające takiego manewru więc można powiedzieć że zrobił to z premedytacją więc raczej nie wypadek
8:04 rano i przed takiego zjeba ludzie k***a do roboty się spóźnią a inni być może w szpitalu wylądują.
Jestem zdania, że powinien być przepis gdzie za odpie**olenie czegoś takiego i doprowadzenie do wypadku powinno być w 100% pokrywane z kieszeni sprawcy, łącznie ze wszystkimi kosztami leczenia wszystkich uczestników. Znaczy najpierw niech ubezpieczyciel zapłaci albo fundusz gwarancyjny a potem z frajera niech komornik ściąga co do j***nego grosza.
ch*ja widać, ciemno, mokro, ponuro, podwójna ciągła i kretyn na czołówkę leci aby oszczędzić te wirtualne sekundy. j***ć takich.
Nie wiem ilu z was już zawierało ubezpieczenie OC na samochód, ale aby was zniechęcić od głupot, to ubezpieczenie OC nie zadziała w 3 przypadkach: brak badań technicznych, kradzież auta oraz jazda pod wpływem. Wtedy płacicie z własnej kieszeni a odszkodowania za wypadek śmiertelny idą w setki tysięcy (odszkodowanie, zadośćuczynienie, renta zależna od zarobków zmarłego na kolejne lata). Pamiętajcie o tym jak was ktoś będzie namawiał do jazdy po pijaku.
8:04 rano i przed takiego zjeba ludzie kurwa do roboty się spóźnią a inni być może w szpitalu wylądują.
Jestem zdania, że powinien być przepis gdzie za odpierdolenie czegoś takiego i doprowadzenie do wypadku powinno być w 100% pokrywane z kieszeni sprawcy, łącznie ze wszystkimi kosztami leczenia wszystkich uczestników. Znaczy najpierw niech ubezpieczyciel zapłaci albo fundusz gwarancyjny a potem z frajera niech komornik ściąga co do jebanego grosza.
Chuja widać, ciemno, mokro, ponuro, podwójna ciągła i kretyn na czołówkę leci aby oszczędzić te wirtualne sekundy. Jebać takich.
Prawo już tak stanowi:
google: Czy-ubezpieczyciel-moze-domagac-sie-odszkodowania-od-sprawcy
W pierwszym podpunkcie jest napisane, że ubezpieczyciel ma prawo żądać zwrotu w przypadku umyślnego spowodowania wypadku. I tutaj już wszystko zależy od sądu.
Ostatnio czytałem o sytuacji, że ubezpieczyciel nie wypłacił AC bo gość się rozbił bo sięgał po papierosa, który mu spadł. W tym przypadku również najprawdopodobniej zasądzi, że wypadek był umyślny skoro wyprzedzał na podwójnej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów