18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-25, 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
trupzszafy 2019-11-01, 7:56 3
kurwa..wersja szosowa filmu "śmierć w wenecji"
Zgłoś
Byku35 2019-11-01, 8:23 2
wyszedł on z auta? bo mnie chuj strzela
chce wiedzieć
Zgłoś
sa18jan 2019-11-01, 8:47 16
Poszukajcie w google..Czołówka busa z Peugeotem pod Gorzowem.Trzy kobiety z osobówki poszkodowane.Kierująca złamany kręgosłup,odłamki w świetle rdzenia,niedowład kończyn dolnych. Pasażerka siedząca za kierującą uraz Czaszkowo mózgowy (najgorzej rokująca).Trzecia kobieta siedząca obok kierującej wypisana do domu po kilku godzinach z ogólnymi potłuczeniami,podobnie jak kierujący busem.
Zgłoś
Attero132 2019-11-01, 9:37 8
Aha czyli z tego co kolega wyżej napisał: kobieta zapomniała że jest kobietą
Zgłoś
Bantol 2019-11-01, 9:47
co za dzban
Zgłoś
ElektroMar 2019-11-01, 9:49 2
Prawie zaraz po uderzeniu w radiu słychać słowa "Platforma Obywatelska". Przypadek? Nie sądzę!
Zgłoś
dennissliwa 2019-11-01, 10:08
Tak to jest jak kobieta kieruje a facet za pasażera
Zgłoś
stroona 2019-11-01, 10:10 5
HiSpect napisał/a:

Nieznajomość trasy. Gdyby chociaż nawigację miał otwartą, to wiedziałby jaki łuk musi pokonać i pewnie dostosowałby prędkość.
Ewentualnie wóda bądź debilizm.

Przed zakrętem z pewnością był znak ostrzegający o ostrym łuku i ograniczenie prędkości, więc po kiego grzyba mu nawigacja ? Zamiast niej, mógł użyć po prostu mózgu.
Zgłoś
stefanwtiorturiowanyprzez 2019-11-01, 10:35 2
Nie patrzyłem na czaas,ale jak wyjechał z zakrętu kierowca Peugeota to wiedziałem,że typowi plany dnia ulegną zmianie.Kto normalny kupuje Peugeota?Znacie kogoś,kto chodzi do salonu peugeota??Kto chce kupić używane auto i wpisuje wprzeglądarkę Oto moto Peugeot????Absurd ja rozumiem,że ktoś zagranicom w latach 80 szedł po 205 turbo czy nawet trochę potem po 206,ale kto kurwa oprócz Francuzów go kupuje zastanówcie się???Peugeot robił rowery i był w tym tak dobry że zaczął robić pociski artyleryjskie,był w nich tak dobry,że zaczął robić drewniane młynki do pieprzu....
Zgłoś
SirMajkel 2019-11-01, 11:25
kolejny niedzielny kierowca, "łojciec" pochlał to ktoś musiał przejąć stery.
Zgłoś
Hrabia Drapula 2019-11-01, 11:28 1
Takafura napisał/a:

Tytuł mocno mylący - mgła nie miała na to wpływu...

i tu się mylisz, opadająca czy osadzająca się mgła jest gorsza od deszczu, mikrokropeliki osadzają się na jezdni tworząc wraz z kurzem warstwę która jest mokra i śliska, tak samo jak w pierwszych chwilach kiedy zaczyna padać deszcz, tyle że deszcz zmywa to po kilku minutach jak pada
oczywiście miliony ludzi jeździ w takich warunkach i nic się nie dzieje, jest to jedna z rzeczy która się przyczyniła do tego zdarzenia, główną była prędkość, możliwe że zużyte opony letnie, a jak widać mam już w niektórych rejonach ujemne temperatury
Zgłoś
stefanwtiorturiowanyprzez 2019-11-01, 11:47 4
A gdzie tu widzisz jakiś poślizg?Bo ja tu widzę,że klientka wyjebała się z zakrętu,na pedale w podłodze,bo tak ją samochód poprowadził,bo to on nią kieruję,a nie ona nim
Zgłoś
Takafura 2019-11-01, 22:01
Hrabia Drapula napisał/a:

i tu się mylisz, opadająca czy osadzająca się mgła jest gorsza od deszczu, mikrokropeliki osadzają się na jezdni tworząc wraz z kurzem warstwę która jest mokra i śliska, tak samo jak w pierwszych chwilach kiedy zaczyna padać deszcz, tyle że deszcz zmywa to po kilku minutach jak pada
oczywiście miliony ludzi jeździ w takich warunkach i nic się nie dzieje, jest to jedna z rzeczy która się przyczyniła do tego zdarzenia, główną była prędkość, możliwe że zużyte opony letnie, a jak widać mam już w niektórych rejonach ujemne temperatury

Mgła to jednak unosi się nad ziemią, ogranicza widoczność.
To co opadnie to też H2O - czy to w fazie płynnej (rosa) czy stałej ( szron, lód, szadź). To tak akademicko, jako ktos kto miał meteorologię przez semestr

Sprawdziłem filmik - poślizg możliwy ale zapierdalanie pewne w 100 % jako główny powód wypadku.
Zgłoś
Tytyryty 2019-11-02, 9:52
Takafura napisał/a:

Tytuł mocno mylący - mgła nie miała na to wpływu...

Mylący jest Twój komentarz.

Jak myślisz, jest różnica między "czołówka we mgle", a "czołówka przez mgłę"?
Polska język trudny, czy myślenie trudny?

Zgłoś
Takafura 2019-11-02, 10:46
Witam członka Grammar Nazi
To już na sadolu nie będzie można kolokwializmów używać ?
"Czołówka we mgle", a "czołówka przez mgłę" to w potocznym rozumowaniu to samo. A ci co dali piwo jakoś dostrzegli że ani to we mgle ani przez mgłę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem