📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a ja myślałem że wpdnie z miotłą i ich pozabija
Aż mnie ch*j strzela jak to oglądam. Ekstra. Kozaczki takie bo w 4 dali jednemu radę, pogratulować. Jeszcze demonstracja siły w postaci kopów na twarz leżącego. Cieszyłbym się jakby ich złapano, rok we więźniu za pobicie i bliskie spotkanie z murzyńską pytą. Jak ktoś będzie miał info jak sie skonczylo to proszę niech da znać.
nie widać jego twarzy jak to był ciapaty to się należało za same to ze jest rumunem czy innym cyganem a jak nie był to nie wiem może chciał okraść kogoś jak tak to też się należało. Ale szacun dla chłopa bo poprawia wartość sadistica:D mogło by być troche więcej krwi ale daruje mu to bo filmik dość długi
tak sie zastanawiam czy w 2'48 nie oblal go wrzatkiem
2:06 - myślałem że chcił mu pomóc
Kobieta na końcu rozwala system, wyciera stolik widac że zaprogramowana w jednym celu ^^
Kobieta na końcu rozwala system, wyciera stolik widac że zaprogramowana w jednym celu ^^
Nie wiadomo o co chodzi wiec nie spinajcie sie gimbusy.
Bydło kurwa,ale większość ludzi taka jest,jak ma przewagę nad innym to nie okazuje litości.
Taki masaż należy się tylko za kobietę lub dziecko.. w każdym innym przypadku mam nadzieję,że podobnie są Panowie bohaterowie traktowani teraz w pace.
Trochę długo go kotłowali, ale to jego wina. Koleś pewnie rechotał, bo bili jak dziwki.
1:25
Koleś w białej koszulce:
-A idę jeszcze wyjebać mu z kopa
JEB
-O kurwa, ooo kurwa, złamałem piszczel! Idę śmiecia zlać za to że piszczel mi boli.
Gimbusy wylazły z ukrycia :O
Koleś w białej koszulce:
-A idę jeszcze wyjebać mu z kopa
JEB
-O kurwa, ooo kurwa, złamałem piszczel! Idę śmiecia zlać za to że piszczel mi boli.
Gimbusy wylazły z ukrycia :O
automatów sporo, obstawiam, że gościu był któremuś z chłopaków winny kasę i go przycięli na hazardzie. wpierdol ładny w każdym razie.
Dobrze że ten czwarty ich ubezpieczał bo tamci ledwo uszli z życiem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów