📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Wstaw zdjęcie typka w wąskich spodniach, patrz jak tłuste zakompleksione świnie rzucają się jak na hamburgera z maka
@jubby, to Polska, bo znicze są od Gibowskiego, fabryka obok mojego miasteczka
HiHtitmamnan napisał/a:
teściowej, a na zdjęicu pedał w rurkach... gtfo
teściowa ma na imie "janusz" i raz jest mamą a raz tatą - rozumiesz, takie modern family.
Pips napisał/a:
Jest czarny humor a ci się przypierdalają do pedalskich spodni, brak słów.
Pedał detected!!!
hahahaha, to jest moje foto tylko jakis transik mi je z Ujaranych skopiował.
Dobra sadole przyjemnie mi się czyta te hejciki że pedał, no ale co zrobić rurki = pedał rozumiem was xDDD
nie no poważnie, tez lubie sie posmiac z pedałów (i wiem że jak powiem że nie jestem pedałem to i tak powiecie że jestem bo w koncu chodze w rurkach xD)
Dobra sadole przyjemnie mi się czyta te hejciki że pedał, no ale co zrobić rurki = pedał rozumiem was xDDD
nie no poważnie, tez lubie sie posmiac z pedałów (i wiem że jak powiem że nie jestem pedałem to i tak powiecie że jestem bo w koncu chodze w rurkach xD)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów