18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
MihauIC 2013-01-03, 20:18
Miałem taką sytuacje kiedyś w moim dostawczaku jak mi resor pękł. Ośka do tyłu uciekała trzeba było ją pasem spiąć żeby do domu zjechać.
Zgłoś
tadzik713 2013-01-03, 20:26
Całe życie driftem
Zgłoś
b0gus 2013-01-03, 20:31
Prawdziwy drifter... nawet na prostej wchodzi bokiem!
Zgłoś
M................n 2013-01-03, 20:32 2
dkmgtc88 napisał/a:

Pękło mocowanie mostu i taki efekt bo się troszkę przesunął. Nic wielkiego

Tak rzeczywiście nic wielkiego. Chyba u ciebie na wiosce hejcie
Zgłoś
adolfh 2013-01-03, 20:45
Nie mocowanie mostu tylko podłużnica albo wyrwany wachacz.W Escorcie tak miałem, kierownica skręcona a jechaliśmy prosto.
Zgłoś
SasheQ 2013-01-03, 20:53
To jest specjalna technika driftingu.
Zgłoś
Psilocke 2013-01-03, 21:05
Chuja się znacie. Wraca od MTV bo był w "Pimp my ride" (polish edition)
Zgłoś
MArcin911 2013-01-03, 21:06 2
Ja jebe, samochód na ramie i ci pierdolą o podłużnicach

Albo rama krzywa po dzwonie albo mocowanie mostu jebło nic innego nie wymyślicie co by dawało taki objaw
Zgłoś
Stefan_Sigal 2013-01-03, 21:16
70% "bezwypadkowych" aut z austrii i niemiec tak jeździ.
Zgłoś
kamill645 2013-01-03, 21:18
MArcin911 napisał/a:

Ja jebe, samochód na ramie i ci pierdolą o podłużnicach

Albo rama krzywa po dzwonie albo mocowanie mostu jebło nic innego nie wymyślicie co by dawało taki objaw

Tak jak napisał MihauIC (pęknięty resor) jak już chcesz się tak mądrzyć
MihauIC napisał/a:

Miałem taką sytuacje kiedyś w moim dostawczaku jak mi resor pękł. Ośka do tyłu uciekała.

Zgłoś
schabschab 2013-01-03, 21:25 1
Widzę, że sami specjaliści,
adolfh: to Żuk ma wahacz z tyłu i podłużnice?
pewnie pióro sie obluzowało na moście i tyle.
Zgłoś
black88 2013-01-03, 21:36
A pierdolisz tam... on ciagle driftuje...
Zgłoś
Zenon Zykfryd 2013-01-03, 21:46 1
Wybaczcie ale wszyscy działacie mi na nerw sięgający prostaty zakotwiczony przy odbycie...

Ludzie czy wy kiedykolwiek widzieliście auto zbudowane na ramie z resorem ? czy zdajecie sobie sprawę jak płytka jest wasza wiedza? Porażające, że za kilka lat wejdziecie w dorosłe życie i będziecie pieli się po szczeblach kariery aż pewnego dnia któryś z Was będzie naszym premierem latającym na zupkę (rosołek) do pcimia górnego bo inni wasi pobratyńcy wybiorą Was z racji iż w tym kraju do władzy wybiera się głupszych od siebie....

śruba ściągająca resoru (centralna, szpickop) - To taki dosyc istotny element w autach na resorach... ustala on pozycję resoru względem tylniego mostu i dzieki temu auto jedzie prosto....

Przykro mi że za kilka lat tego kraju już nie będzie a młode pokolenie (ja wszystko wiem) bedzie zapieprzało na dobrobyt Niemca, Rosjanina, Austriaka, Anglika. Nic was historia nie uczy... Troche mniej buty a więcej posłuchu życzę wam w tym nowym 2013 roku...
Zgłoś
P................e 2013-01-03, 21:48
permanent drift.
Zgłoś
maciuch2 2013-01-03, 23:47
jaka fura taki drift
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem