Po stanie poręczy, to chyba nie było po raz pierwszy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Po stanie poręczy, to chyba nie było po raz pierwszy.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdyby kózka nie "skakała", to by poręczy nie złamała.
I co teraz ? będzie leżał jak te żółwie na skorupie czekające albo je coś przypadkiem podniesie albo zdechną ? XD
riddick19902721 napisał/a:
I co teraz ? będzie leżał jak te żółwie na skorupie czekające albo je coś przypadkiem podniesie albo zdechną ? XD
Żółwie się podnoszą same. On raczej nie.
Ma dom nieprzystosowany do swojej wagi, tam powinien być podjazd, i wyciągarka, do meleksa, wwożącego ją po tych schodkach, i szerokie drzwi otwierane na pilota.
I teraz w ramach rekonwalescencji będzie leżał trzy miesiące i wpierdalał pączki.
0700zglossie napisał/a:
Nigdy nie zrozumiem jak kurwa można doprowadzić się do takiego stanu.
Proste, siedzisz i wpierdalasz
Nie bądź rasistą - już jest od urodzenia czarny więc nie jego wina...
A to nie jest przypadkiem kobieta? Nieważne. Pewnie przyjechały ze dwa wozy strażackie jak to w USA, żeby podnieś i ustawić o pionu.
Czy ona przeszła pozytywnie badania medycyny pracy?
Mój inspektor BHP nigdy by jej nie pozwolił na wchodzenie po schodach.
Mój inspektor BHP nigdy by jej nie pozwolił na wchodzenie po schodach.
0700zglossie napisał/a:
Nigdy nie zrozumiem jak kurwa można doprowadzić się do takiego stanu.
Bardzo łatwo, wystarczy żebyś mieszkał w Ameryce. Tłuszczyk sam przyjdzie
ciekawe jakby wyglądało samobójstwo takiego sadełka z wierzowca? ale pewnie rozbryzg byłby rewelacyjny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów