Odcinek MTB o Walentynkach.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
39 minut temu
Odcinek MTB o Walentynkach.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeśli kocha to... połyka.
@BrainSeeker: To jest sponsorowane, więc oni mając 0 piw są na głównej.
Kurwa mać. Nie wierzę, że ludzie są aż tak pojebani i nie znają takich pojęć. Tak samo prawdziwe, jak Rozmowy w toku z "Drzazgą".
Po historii, geografii, biologii itp. nadszedł czas na walentynki... "Matura to bzdura" to bzdura.
Dla tych co jeszcze nie oglądali, przed włączeniem klikamy przycisk "IGNORUJ" znajdujący się pod tytułem posta.
Żałosne. Aż mnie ciarki przechodziły po plecach od głupoty i infantylności tych ludzi. Ciekawe jak oni się czują gdy ktoś ze znajomych podeśle im taki oto filmik.
Widziałem jak to gówno w Bałtyckiej nagrywali, ja pierdole jakie dno, babka najpierw opowiada im o co będzie pytać (z kamerą wyłączoną), żeby sobie zdążyli odpowiedź wymyślić i dopiero potem włączają kamerę i nagrywają...
sadistic się sprzedał mtb - dramat...
sadistic się sprzedał mtb - dramat...
A tam pierdolicie, prowadząca do wygrzmocenia
gomez1308 napisał/a:
Dziewczyna z 0:48 ma widzę duży bół dupy w związku z walentynkami Czyżby wszystkie koleżanki gdzieś się wybierały tylko ona taka smutna i samotna? Oj Oj biedaczka.
Ty masz ból mózgu i wyszedłeś właśnie na matoła, Walenty faktycznie jest patronem osób umysłowo chorych
Kurwa ludzie ta baba w 29 sek. normalnie chrumnęła jak świnia Trzeba się wsłuchać dobrze...
@up co to znaczy " chrumnęła "? Coś tam słysze, jakby nieudany cichacz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów