Z Glocka można
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Z Glocka można
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
PsikutaBezS napisał/a:
Przecież przy dzisiejszym sprzęcie to nawet ślepy by upolował... co nie znaczy że średnio w Polsce ginie na polowaniu jeden człowiek - tacy" fachowcy"
tyle wiesz o polowaniu co się domyślisz.. fakt termo i noktowizja pomaga w polowaniu ale do zwierzyny trzeba podejść albo ona ma podejść do ciebie a że zwierzęta (dzik w szczególności) mają zmysły znacznie lepsze od naszych to dalej trudna sprawa.. sprzęt sam nie poluje
krozy napisał/a:
Strzelać to ty jedynie możeszez z torby.. papierowej bo nikt na szczęście psychicznym pozwolenia na broń nie daje.!!!
Dobrze że dają tym pedałom, którym na słowo "myśliwy" piana wychodzi na pysk. Oni wcale nikomu nie życzą śmierci
Widzę, że wielu tutaj się strony popierdoliły. Może pora się przenieść na jakieś forum dla bambinistów?
Strzelanie do zwierząt, to szczeniackie wygłupy. Więcej adrenaliny daje strzelanie do ludzi. Stąd ochota NYPD do władowania magazynka z Glocka w czarnucha, Ochotnicy w Ukrainie, czy zawodowi zabójcy opłacani za 100 Dolarów. Tych emocji nie da się opisać, to coś innego niż wszystko.
Wasze poerdolenie o szynce ze sklepu to zwykła ściema. Lubicie zabijać i tyle.
Wasze poerdolenie o szynce ze sklepu to zwykła ściema. Lubicie zabijać i tyle.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów