Nie mam nic do niepełnosprawności, ale taka jest prawda. Jesteś niewidomy, nie masz nogi, chorujesz na raka? W talent show możesz zrobić karierę...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zgadzam się z tym.
no debil, czasem robi się rzeczy dla kogoś tylko po to, zeby poczuł się lepiej... i tak juz mają przej***ne życie, wiec hardworking pajacu dwa murzyńskie kut*sy posyłam w Twoje oczy
jak nic sobą nie reprezentujesz, to jaką kariere chcesz zrobić? ślepi jak widąc więcej potrafia
hardworking17 napisał/a:
Do Svenlee:
Niee, bo nie chcę robić kariery.....
jak nic sobą nie reprezentujesz, to jaką kariere chcesz zrobić? ślepi jak widąc więcej potrafia
straatveger napisał/a:
Program robiony przez debilów dla debilów - tyle w temacie.
Rozwalają mnie takie wpisy- jak w takim razie nazwać Ciebie, skoro nie umiesz nawet prostych słów odmieniać?
@up Niemieckim Lordem
straatveger napisał/a:
@up Niemieckim Lordem
Jasssne...Tak naprawdę to każdy wie, że Twoja frustracja odnośnie tego programu wynika po prostu z tego, że zbyt chvjowo śpiewałeś, jak na zbyt słabo niedowidzącego...
straatveger napisał/a:
lepsze to niż gwiazdy srają pod płotem no i można poznać kilka naprawdę ciekawych zespołów. Także nie do końca się z Tobą zgodzę. Co innego naród - dać małolatkę, wzruszającą historię i wygrana gwarantowana. Ale to co usłyszałem w przypadku kilku kapel to moje i nikt mi tego nie odbierze
Nie oglądam telewizji. I nawet, gdyby mieli mi płacić za jej oglądanie, to bym się nie zgodził.
straatveger napisał/a:
Prawie zgadłeś.. debili. Ale sens wypowiedzi pomimo skromnego ilorazu inteligencji uchwyciłeś.
@hardworking17
Nie wrzucaj tutaj tego typu ścierwa, wystarczy, że katują tym ludzi przed telewizorami.
Żeby to kurwa jeszcze ładnie śpiewali to może... ale tak nie jest.
Właśnie odcinam sobie obie nogi bo niedługo nowe castingi a kasa mi potrzebna.
Właśnie odcinam sobie obie nogi bo niedługo nowe castingi a kasa mi potrzebna.
tak albo jesteś dzieckiem i grać nie potrafisz to samo
Do tych wszystkich "polonistów", którzy się tutaj wypowiadają: zarówno forma DEBILI jak i DEBILÓW jest poprawna.
Widzowie takich chujowych programów oczekują tanich, tandetnych wzruszeń a inwalida któremu się spełniają marzenia (takie naciągane dla potrzeb programu) jest idealną przynętą na głupich widzów więc biorą wszystkich skrzywdzonych przez los w ciemno.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów