watch?v=JcmMVEiSkdc&feature=plcp - full hd na yt
watch?v=JcmMVEiSkdc&feature=plcp - full hd na yt
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
2:24 podzielam zdanie tego pana. mam pytanie, czy ktoś wie w jakim mieście/miastach miało miejsce to badanie?
0:26 Kraków przed galerią
całe nagranie to Kraków
Wolny kraj to będzie, jak prezydentem zostanie Korwin, a rządzić będzie KNP. Potem oczywiście jak najszybsze wyjście z Unii. Potem utworzenie wolnych mediów, aby nie ogłupiać społeczeństwa. Powolne budowanie zakładów pracy - fabryk, stoczni itp. Podatki byłyby bardzo niskie, liczba urzędników obniżona do minimum - to akurat postulaty Korwina.
I zaraz zostanę zjebany przez zwolenników mniejszego lub większego zła, czyli PIS/PO/SLD.
Za chwilę napisze ktoś, że Korwin jest nienormalny.
Ahh, te kochane polskie społeczeństwo, takie głupiutkie, zmanipulowane, grzeczne jak piesek, bez swojego móżdżku, takie słodziutkie, pierdolnięte i upośledzone dzieciątko.
Co Korwin założyłby te "wolne" media? Korwin zbudowałby te zakłady pracy? Wystukaj se w googlach hasło "populizm" i przeanalizuj te postulaty jeszcze raz.
@soban2100
Zaprzeczasz sobie w każdym kolejnym zdaniu. Jak można nazwać wolnym państwo gdzie jedna osoba czy niewielka grupa osób będzie decydowała o wszystkim. To w końcu wolna gospodarka i ludzie sami otwierają takie przedsiębiorstwa jakie chcą, czy rządzący narzuca te 'jedyne słuszne stocznie i fabryki'? To wolne media to są takie, które sami ludzie tworzą, czy takie 'jedyne słuszne' powołane przez rządzących? To o czym piszesz to przecież zaprzeczenie wolności. Coś w stylu: "możesz otrzymać samochód w każdym kolorze, pod warunkiem, że będzie to kolor czarny".
facebook.com/namzalezy - tutaj znajdziecie więcej informacji o produkcjach "NamZależy TV", link do naszego YT itp. Zapraszam do polubienia a będziecie na bieżąco
1 tvp-wolne? Nie. Kontrola nad mediami należy do rządu(zaznaczam że rząd to dla mnie prezydent, premier, sejm i senat).
2 tvn-wolne? tak;D to nie politycy mają wpływ na tą stację tylko stacja na polityków
3 tv trwam i JM-wolne? tak samo jak tvn tylko ma wpływ na inne ugrupowanie.
@soban2100 Co do JKM śmiał się nie będę bo raczej nie mam z czego.
Dla czego każdy kto nie popiera JKM jest dla was lemingiem i lewakiem? Aż tak ograniczeni intelektualnie jesteście?
Wkurwia mnie tylko tak często stosowane przez jego elektorat określenie "polaczki". Nie wiem czy jest wam znana geneza tego słowa ale, za każdym razem gdy go używacie obrażacie wszystkich którzy przelali krew za ten kraj.
A ja kurwa jestem tego pewien na 200% że Nie Jest !!!
Kiedyś była Kochana Ojczyzna a teraz jest Jebana Polska...
Tyle w tym temacie !
Jeszcze co do JKM to jego gimbusowy elektorat strasznie mnie bawi... z jednej strony liberalizm na maxa, każdy robi co chce... ale z drugiej strony jedyna słuszna narodowość, jedyna słuszna religia, jedyna słuszna orientacja. Też nie trawię pedalstwa, a mijając cygana łapię się za kieszenie. Ale jak już liberalne państwo i wolność obywatelska dla każdego to z wszystkimi konsekwencjami. A nie wolność dla wybranych, bo to żadne kurwa liberalne państwo wtedy. Likwidujemy jedne ograniczenia, a tworzymy inne.
-Nie
-Dlaczego?
-Noo...rządzi...prezydent.
Duże ograniczenia intelektualne co do reszty społeczeństwa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów