📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:51
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:26
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie wyobrażam sobie inaczej w przypadku porannego drąga, wolę usiąść niż napierdalać moczem we wszystkie strony.
Feragas napisał/a:
@up
Racja, ja patrzę na to z czysto praktycznej strony, nie oblana muszla, przy podwójnym strumieniu - nie oblane ściany
W publicznych kiblach to mnie to jebie, ale w domu nie chce mi się szczyn wycierać z ściany i kafli
Podwójny strumień? dfaq?
Z porannym drągiem i bez spodni na nogach to spore ryzyko. W takim przypadku lepiej się wygodnie na kiblu rozsiąść niż olać własne nogi mikrokropelkami odbijającymi się przez duże ciśnienie od muszli .
Mi kiedyś mama kazała siadać bo zalewałem pół łazienki szczynami Moje umiejetnosci snajperskie nie byly zbyt duze
Po prostu zaczyna srać.
Najgorsza jest kupa ninja. Siadasz na kiblu, myśląc , że chce ci się srać , przy okazji robisz sika, a z dupy nic nie leci- wtedy musisz siedzieć tak długo, aż się nie wysrasz :p
Zyraf napisał/a:
Ja mam ponad 2m wzrostu i sikam na siedząco. Spróbujcie sobie wejść na taboret i trafić z tej wysokości...
To szczaj na klęcząco
Ale chyba jedna z przyjemniejszych rzeczy to puścić solidnego pierda podczas oddawania szczyn metodą tradycyjną. Taka podwójna ulga
Uwielbiam te rozmyślania facetów
PS: Mój sika na siedząco by nie oblać sedesu i kafelków. Taki z niego pedant absolutny
PS: Mój sika na siedząco by nie oblać sedesu i kafelków. Taki z niego pedant absolutny
A co jeśli nie ma nóg?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów