Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Teraz jeżdżę z kamem więc next szczura ze skrzydłami nagram.
Pozdro dla malujących, świetny sport!
Wystarczy mieć jaja, ale Ty nie zrozumiesz...
Jaja raczej ma ktoś kto ryzykuje własnym życiem aby kogoś uratować a to co tutaj widać ciężko określić, może po protu koleś jest nieczuły
otóż strzał z markera z tej odległości boli jka skurwysyn a jak marker jest elektrykiem i nie daj boze ma zmieniąna sprężynę na mocniejsza to srac po gaciach mozna , poza tym sam fakt ze kulka wjebala sie pod skórę o czyms swiadczy a czemu on bez reakcji tak sobie stął to kurwa nie mam pojecia
uwaga jestem expertem !
otóż strzał z markera z tej odległości boli jka skurwysyn a jak marker jest elektrykiem i nie daj boze ma zmieniąna sprężynę na mocniejsza to srac po gaciach mozna , poza tym sam fakt ze kulka wjebala sie pod skórę o czyms swiadczy a czemu on bez reakcji tak sobie stął to kurwa nie mam pojecia
Marker elektropneumatyczny i sprężyna? Z asg Ci się pomyliło panie eksperę...
Nawet nie pisnął. dobry jest
Ściągnij rurki i chuja z oczu może kiedyś coś z ciebie wyrośnie
@hgh @ProVVe - chyba Wam "ekspertom" się jednostki pomyliły, 300m/s rozrywa kulkę w lufie, tu chodzi raczej o fps (to ponad trzy razy mniej niz m/s). Marker to nie wiatrówka. A jeśli już chodzi o kulki, to można załadować treningowe, posiadające wypełnienie gumowe.
Przyznaje racje, ale nie zauważyłem jednostek... Jest fps (feet per second = 0.3048 m / s), ale ja nie jestem ekspertem... . Tylko trzymałem to dziwne cos za co sie trzyma, żeby strzelic kiedy chcesz, żeby kulki wyleciała z lufy
Taki, ze ciebie ekspert, ze az sie plakac chce , skoro mylisz m/s z fps'ami 300 m/s = 984 fps , analogicznie 350 = 1148 fps , 400 = 1312 fps , takie liczby w paintballu nie istenieja, zazwyczaj na wszystkich turniejach w speedballu i lesnych napierdalankach jest to umowne i maksymalne 350-360 FPS czyli 106-109 m/sMax wylotowa to 300 m/s ale powinno się mieć do 280-290, żeby nie było problemu - tu ewidentnie ktoś wykręcił markera na jakieś 350-400.. aż dziwne, że kulki nie rozwaliło w lufie.
Jestę ekspertę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów