📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wertuqq napisał/a:
Gdyby zadawała się z normalnym facetem, a nie z pizdą w rurkach, to czarna małpa nawet by nie podeszła. A tak wiedział, że jest bezkarny.
Bo jest bezkarny. Nikt mu nic nie zrobi o czym doskonale wie. Kolejnego dnia znowu spróbuje i wystarczy, że uda mu się raz na kilka takich prób i będzie miał na narkotyki. Gdyby ktoś zareagował i go prewencyjnie zastrzelił to jego współbratymcy zaczęliby demolować miasta w USA, a władze zafundowałyby mu złotą trumnę i klękałyby na dźwięk imienia tego Dindu.
Takich jak on w wielu zachodnich krajach w niektórych dzielnicach jest już dominująca większość i policja nawet nie będzie próbowała go szukać. Prędzej czy później rodem z różnych filmów pokazujących przyszłość zaczną powstawać jakieś strzeżone, otoczone drutem kolczastym i monitoringiem dzielnice dla białych i "bogatszych", a w bardzo odległej przyszłości myślę że jest możliwe wybudowanie stacji kosmicznych na których będą miasta dla normalnych obywateli (coś w rodzaju Elysium) . Biedota i taka bandyterka będzie w tym syfie gniła na tej planecie, a normalni ludzie będą odseparowani. Co zabawne nawet w tym filmie o którym wspomniałem lewicowa ideologia sugerowała widzowi, że to jest niesprawiedliwe że ci bogatsi żyją lepiej niż np. czarni i latynosi na Ziemi, bo przecież takie odseparowywanie się od nich tylko "pogłębia różnice"
To chyba taka czarna odmiana ruska, czy jak ?
Starałem się coś poprodukowac no ale brak słów zgadzam się z poprzednikami no jebana małpa.
Nawet jak byś pierdolnął cenzurę twarzy, to i tak nie byłoby sprzeciwu, więc nie ma nad czym debatować i przybić kolor skóry który wszystko bezapelacyjnie wyjaśnia.
Halman napisał/a:
bardzo porządny murzyn; nie zabił a nawet nie skakał po głowie...
male dzieci maja tak ze jak cos wezma do rak to to jest jego. zatem to wyglada jakby gosciu zatrzymal gdzies na poziomie nie wiem 3-4-5 lat?
Taka ich natura. Choć rasizm odnosi się do ludzi, nie zwierząt. A naczelni wiadomo. Pozdrawiam cieplutko
Oby rychło wróciły czasy, kiedy czarny bał się podnieść rękę na białego człowieka. Skurwiela na rowerku należałoby zutylizować.
Tak to jest jak się gówno z łańcucha spuści.
Bardzo dobrze im tak. Głosują na demokratów bo to jest cool, przepraszają za swój biały przywilej, wspomagają blm. Oto efekty, nie narzekać tylko wspomagać.
Refuges Welcome!
W tle było słychać słowo black. Pewnie kelner pytał o herbate ale rasizm jest i nie da się tego inaczej wytłumaczyć.. torebka dostała ze swoje przynajmniej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów