Facetowi wściekła żona obcięła penisa, bo chciał rozwodu, a feminazistki robią sobie z tego żarty.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
to pokazuje jak błędnie ludzie postrzegają feminizm który dąży do emancypacji kobiet i równouprawnienia płci
@jacekmatys
skoro kobieta ma faceta pod ręką to po co ma się sama męczyć?
@jacekmatys
skoro kobieta ma faceta pod ręką to po co ma się sama męczyć?
No pojebane to trochę. Nie lubię jak ktoś wymaga i chuja od siebie daje.
Tco napisał/a:
Feministki to dziwne stworzonka , doskonale wiedza ze zyja tylko dzieki naszej lasce ( lasce meszczyzn) . a mimo wszystko ubzduraly sobie ze jestesmy sobie rowni ?!Suki boja sie jednak glosno szczekac , bo wiedza ze jak stwierdzimy przegiecie , to znowu bedziemy nimi orali pola .
Dobrze prawi! Poza tym jak mówi JKM "Nikt jeszcze nie udowodnił że feministka jest kobietą"
Treść - mogę się nawet w jakimś stopniu zgodzić, sposób jej wyrażania - oporowo wkurwiający... Gość mi trochę przypomina Rocka z YT przed zastosowaniem maści na ból dupy.
Feministki to kobiety wzgardzone przez mężczyzn, z reguły brzydkie i bez szans na związek. Przez to nienawidzĄ mezczyzn. A niesprawiedliwosci społeczne wynikają z tego, że wiele osób podświadomie wie, że kobiety są psychicznie i fizycznie słabsze i chcą instynktownie chronić słabszych
Ptoon napisał/a:
Przestałem oglądać jak gość powiedział, że program w telewizji jest prawdziwy bo telewizja nazywa się TrueTV. Nie będę słuchał cwela, który żyje i emocjonuje się programami nadawanymi dla najgłupszej widowni świata.
Nie wiem jak ty, ale ja w jego głosie wyczułem sarkazm.
Ja pierdole... Psycholka obcięła mężowi penisa, jakieś tam cipy robią sobie jaja, a randomowy grubasek z jutuba się podnieca, jakby dopiero co ktoś go zgwałcił... Dziwny ten internet.
Jezus maryja... Drodzy sadole... Czy was naprawdę obchodzi co kto powie o wszej płci? Jakbyście sami dostatecznie jej nie znali...
Jezus maryja... Drodzy sadole... Czy was naprawdę obchodzi co kto powie o wszej płci? Jakbyście sami dostatecznie jej nie znali...
Za TheAmazingAtheist zawsze browar
życie bez penisa musi być hujowe
feminizm kończy się jak trzeba wynieść lodówkę na 4 piętro
ot co
ot co
coś takiego jak równouprawnienie nie istnieje i nigdy istniało nie będzie.
utopii się nie realizuje, tylko do niej się zmierza.
utopii się nie realizuje, tylko do niej się zmierza.
dobra dobra, dawać link do youtube
Ozzy powinien jej wpierdol spuścić gdy już wróci do domu i zacznie zmywać gary.
Tak się załatwia te sprawy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów