18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Vincent Vega 2012-03-16, 0:59 2
Spinacie się jak gacie po praniu, a wszystkie te pachołki u Drzyzgi są popodstawiane..
Zgłoś
Grillowany 2012-03-16, 1:05
Nie wiecie może gdzie mogę znaleźć pełny odcinek tych Rozmów w Toku gdzieś na necie? Jakbyście mieli jakiś "trop" to dajcie mi proszę znać na PW czy tutaj jakoś. Z góry dzięki.
Zgłoś
trixxx17 2012-03-16, 1:07
autobus, frankolus łapcie go...
Zgłoś
kuber89 2012-03-16, 1:16
Rycerze ortalionu do pieca!
Zgłoś
kempas1984 2012-03-16, 1:30 13
Jak w 98 jeździłem na Legie to na Starzyniaku dosiadał się autobus,jak zaczął śpiewać to beka była jak djabli, nikt nie znał takich piosenek jak on! A trochę był walnięty ,bo podobno kiedyś psy go tak spałowały, autobusa wszyscy znali , nawet psiarnia...

cieć
Zgłoś
Salceson 2012-03-16, 1:45 11
kempas1984 napisał/a:

Jak w 98 jeździłem na Legie to na Starzyniaku dosiadał się autobus,jak zaczął śpiewać to beka była jak djabli, nikt nie znał takich piosenek jak on! A trochę był walnięty ,bo podobno kiedyś psy go tak spałowały, autobusa wszyscy znali , nawet psiarnia...

Autobus to legenda! Koleś naprawdę bardzo sympatyczny, nie znam nikogo innego, który by bardziej zasługiwał na miano prawdziwego kibica, choć faktycznie czasami fanatycznie podchodził do sprawy. Klub to część jego życia, poświęcał się w pełni kibicowaniu bo to kochał, więc wcale nie debil czy idiota a zwyczajny romantyk i marzyciel! Odpierdolta się więc od niego!
Zgłoś
Mailoczycos 2012-03-16, 1:49 6
Ten autobus powinien chyba zostać na zajezdni
Zgłoś
WhyMe? 2012-03-16, 2:16
Jak by mi kumple dali ksywę "autobus" to bym się lekko mówiąc.. Zajebał
Zgłoś
podgor5 2012-03-16, 4:03 1
tihomax napisał/a:

Zapewne zawsze on kupuje bilety dla wszystkich ja jadą na mecza.

no to chyba prędzej "Bilet"
Zgłoś
sliqe 2012-03-16, 5:39
Skąd oni tych ludzi do programu wzieli ;D Do klubu ich nie przyjeli na kibola to do programu poszli pokazac się chociaż ;]

Mazurczyk , co to za miejsce ?
Zgłoś
elda1987 2012-03-16, 8:19
Autobus się nazywa autobus - bo wielu naraz może w niego wejść
Zgłoś
qbsol 2012-03-16, 8:34 1
'piekne' czasy gdy jeszcze ITI nie mialo Legii i kreowalo w TVN do spolki z GW 'wizerunek' kibica ... teraz pewnie by zmienili szaliki by nie srac we wlasne gniazdo ... a wy dalej wierzcie w swiat jaki wam podstawiaja media i gazety ruszcie dupy z przed komutera i zobaczcie jak wyglada swiat i jak sie kibicuje na meczach
Zgłoś
evoola 2012-03-16, 9:35
Co to za gatunek człowieka, w lasach się napierda*ać, w telewizji w kominiarce siedzieć? Zero odwagi, zero klasy, męstwa, zasad...

Sick Fuck
Zgłoś
M................f 2012-03-16, 11:18
@up

Jakbyś złamała prawo, dajmy na to kradnąc malakser twoich marzeń z TESCO to przyznała byś się do złamania prawa przed kamerą, żeby ponieść konsekwencje ?
Zgłoś
evoola 2012-03-16, 11:57 1
@up

1. W kradzieży melaksera moich marzeń z Tesco widzę sens, w lataniu laniu się po mordzie na łące - już nie.
2. Po kradzieży melaksera moich marzeń z Tesco nie idę do telewizji się tym chwalić.
3. Koniec końców, melakser moich marzeń już mam i jest zaje bisty...

Sick Fuck
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów