18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 8 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-25, 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
TheColt 2009-08-18, 12:49
takie wypadki to tylko w UK :/ dlaczego kierowca mondea widząc że samochód jadacy z nad przeciwka zjeżdża na jego pas nie uciekał na pobocze bądź na przeciwległy pas? czyżby tez pisał smsa nie wspomnę już o tej fieście jadącej pod prąd :?
Zgłoś
j................n 2009-08-18, 12:52
Pier0g napisał/a:

a moim zdaniem powinni tępić takie idiotki które jadąc po drodze szybkiego ruchu piszą smsa...

tepia i to nie tylko idiotki ale i idiotów. Może te kampanie nic nie dają, ale takie filmiki zawsze mi sie podobały ^^ Był jakis taki filmik że dziewczyna siedziała na murku a chłopak stał miedzy jej nogami (nie, nie ruchali sie w tym momencie tylko tak stali) i jakis samochodzic w nich pieprznął. Chłopak umarł na oczach dziewczyny, a ona miała zmiażdzone nogi i musiała później jeździć na wózku inwalidzkim.
Zgłoś
Stachu Wichura 2009-08-18, 13:03
intrance napisał/a:

Najgorsze jest w tym wszstkim to że tyle osób przeżyło :/

bo to na zachodzie, u nas by 2-3 zginęło
ja pytam się czy zdążyła wysłać esemesa ?
Zgłoś
Skupek 2009-08-18, 13:30
Ekipa z sadistica zrobiłaby to lepiej...
Zgłoś
b................t 2009-08-18, 14:02
Takie kampanie bardziej przemawiają do wyobraźni, niż "rodzimej produkcji", które po prostu są do dupy (tak samo jak ta nowa miała być bardziej drastyczna, a wyszło jak zwykle).
Zgłoś
P................o 2009-08-18, 14:12 4
Cytat:

Chyba, że ktoś uważa 5% za wielki, kurwa, wszechobecnie doskonały sukces, to gratuluję interpretacji faktów.

Zawsze to 5% wiecej zywych, warto takie cos puszczac nawet dla 2%
Zgłoś
s................y 2009-08-18, 14:55
miałem nadzieję, że na koniec James jej odpisze
Zgłoś
k................t 2009-08-18, 15:46
00;34 fajnie chruplo
Zgłoś
Rufus 2009-08-18, 15:53 1
"-Jak jeździsz ty penisie!
-Głupia cipo w tej sytuacji..."
Zgłoś
Qoz 2009-08-18, 15:55
spowodowała wypadek i się jeszcze helikopterem przeleci suka, eh nie ma sprawiedliwości na tym świecie
Zgłoś
hypek 2009-08-18, 16:38 7
justeen napisał/a:

tepia i to nie tylko idiotki ale i idiotów. Może te kampanie nic nie dają, ale takie filmiki zawsze mi sie podobały ^^ Był jakis taki filmik że dziewczyna siedziała na murku a chłopak stał miedzy jej nogami (nie, nie ruchali sie w tym momencie tylko tak stali) i jakis samochodzic w nich pieprznął. Chłopak umarł na oczach dziewczyny, a ona miała zmiażdzone nogi i musiała później jeździć na wózku inwalidzkim.

To ten pierwszy w tym filmiku:

(filmik to składanka kilku filmików , przepraszam, nie mogłem znaleźć tego filmiku bez podkładu nothing else matters :<)

jak taka kampania nie przemawia do rozsądku, to już nie wiem co może przemówić; chyba jedynie zabranie takiego dzieciaka do prosektorium na lekcji biologii, niech sam sobie obejrzy ofiary wypadków
Zgłoś
F................s 2009-08-18, 17:38
po tym jak sie rozjebały tylko czekałem, aż wyciągnie komę i zacznie pisać sms-a...
Zgłoś
e................a 2009-08-18, 19:01
jaja musza byc.... umyte :] to dla tych ktorym wydaje sie ze zmienia caly swiat...
Zgłoś
b................k 2009-08-18, 19:24
Co jest gorsze od pijanego kierowcy???
Kierowca piszący smsa...
Zgłoś
p................x 2009-08-18, 20:21
rudvan napisał/a:

no dobra, ale czemu ta czerwona fiesta też zjechała na prawy pas ?

chwila nieuwagi i piwo za free. to jest jebana ANGLIA i tam jest ruch PRAWOSTRONNY!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem