📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pseudointeligencja i źle rozumiana nowoczesność poglądów... . Obejrzałem całe trzymając się za głowę i trochę jestem tym przerażony. Nie można mówić, że płeć jest czynnikiem społecznym. Rodzimy się z chromosomami płci XX lub XY i to już jednoznacznie definiuje naszą przynależność do jednej z nich. Paradoksalnie to nawet narządy rozrodcze nie są tak istotne jak to. Przecież zdarzają się przypadki dzieci, które rodziły się z narządami zarówno męskimi jak i żeńskimi. Problem z akceptacją płci pojawiał się tylko, gdy lekarze (wybierając z reguły gorzej wykształcone) usuwali niewłaściwe, bo nie chciało im się robić kompleksowych badań. Były o tym jakieś filmy dokumentalne, nawet chyba na sadisticu. "Bohaterowie" tego spotu reklamowego mówią o płci jak o jakiejś narzuconej przez społeczeństwo roli, ale ona właśnie taka była, jest i będzie - nikt nie ma problemów z akceptacją tego zjawiska, bo normalne jest to że mężczyzna zachowuje się po męsku, a kobieta kobieco. Naturalnie zdarzają się zniewieściali mężczyźni, oraz babochłopy, ale nawet oni (o ile są zdrowi psychicznie) nie twierdzą, że są innej płci niż się wydaje. Szkoda, że ostatnio stało się modne narzucanie większości poglądów mniejszości. Znajdzie się zawsze kilka osób z zaburzeniami psychicznymi. Podnoszą raban, tworzą swoje chore ideologie usprawiedliwiające ich odmienność, afiszują się z nimi w mediach i zarzucają zwykłym ludziom zacofanie. Nie zapominajmy, że znakomita większość ludzi na naszej planecie nie ma problemu z akceptacją swojej własnej seksualności i płci. Ten niewielki procent żyjący w swoim wyimaginowanym świecie powinien tam zostać i się nie udzielać publicznie, bo sami sobie przynoszą wstyd.
Kurwa , Ukończyłem studia mam prace , chciałem sie spełniać zawodowo , Ale kurwa nie , bo jak widze że ten swiat sie zaraz wykurwi a wykurwi sie na pewno . To mam ochote pierdolnąć tym wszystkim i tępić tagie załgane plugastwo które kurwa z nudów wymyśla jakieś popierdolone tezy na temat człowieka , Kurwa facet to facet , laska to laska , Już kurwa żeby sie nie pomylić to wymyślono tam na górze coś takiego jak Penisa i cipe która nie ma ani jednego wspólnego punktu podobieństwa .no prócz lokalizacji !! za niedługo kurwa bedą sie rozwodzić nad tym czemu sramy dupą , przecież dupa ma swoje uczucia i całe życie była traktowana stereotypowo jako cześć ciała służąca do srania .
No ja pierdole !!
Kurwa ide zapalić a miałem kurwa nie palić !
No ja pierdole !!
Kurwa ide zapalić a miałem kurwa nie palić !
Aż się łezka w oku kręci, gdy czytam większość komentarzy. Jestem z Was dumny, Sadole! Do gazu z pojebami.
i tak ma kurwa być
Ale kurwa jak to???
Jak można być tak masakrycznie tępym i zjebanym na umyśle?
Kurwa mać cała natura dzieli się na samca i samice a te piździ mózgi nagle jakiegoś wyboru by dokonywali. Zaraz będzie żeby na jednym kolanie robić cipę a na drugim chuja. Samowystarczalność jak jasny chuj.
Zgłaszam się na tą misję na Marsa bo na tej planecie to już takie posranie, że po uszy w gównie chodzimy a niektórzy twierdzą, że to stokrotki.
Nie no po prostu kurwa no nie.
Jak można być tak masakrycznie tępym i zjebanym na umyśle?
Kurwa mać cała natura dzieli się na samca i samice a te piździ mózgi nagle jakiegoś wyboru by dokonywali. Zaraz będzie żeby na jednym kolanie robić cipę a na drugim chuja. Samowystarczalność jak jasny chuj.
Zgłaszam się na tą misję na Marsa bo na tej planecie to już takie posranie, że po uszy w gównie chodzimy a niektórzy twierdzą, że to stokrotki.
Nie no po prostu kurwa no nie.
czym jest płeć? wypowiada się nietknięta kutasem szczuka, pedały, transwestyci i inne pojeby. Ich się pytać czym jest płęć to jak pytać tuska o obietnice wyborcze.
Ja pierdole, właściwie, to chuj mnie obchodzą te pedałki i reszta homo-zjebów... Chcą sobie rowy czyścić kutasami, to prosze bardzo, droga wolna, ale to, że się tak z tym obnoszą i "zapraszają" do tego normalnych ludzi, to już przegięcie. Zbyt mały wybór partnerów mają, czy ki chuj, że na siłe próbują wcisnąć innym pedalstwo ?
Wujek Adolf z kuchenką by się przydal...
Wujek Adolf z kuchenką by się przydal...
O kurwa, czarny pedał!
Idea, za którą się podąża powinna być wielka, szczytna czy w ogóle przemyślana, a nie wywodzić się z czyjejś słabości bądź choroby psychicznej.
Na tym filmiku jest banda ludzi z problemami i planem skomplikowana życia w społeczeństwie bez żadnego sensownego rozwiązania. Narzucenie swojego punktu widzenia innym, a do tego ingerencja w sposób wychowywania ich dzieci to czysty egoizm. Tolerancja tego typu treści jest prowadzi do przyzwolenia, więc na każdym kroku należy powiedzieć stanowcze NIE!
Na tym filmiku jest banda ludzi z problemami i planem skomplikowana życia w społeczeństwie bez żadnego sensownego rozwiązania. Narzucenie swojego punktu widzenia innym, a do tego ingerencja w sposób wychowywania ich dzieci to czysty egoizm. Tolerancja tego typu treści jest prowadzi do przyzwolenia, więc na każdym kroku należy powiedzieć stanowcze NIE!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów