Nawet nie wiem jak to skomentować.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Normalnie aż mi się zrobiło za nią wstyd...a mnie nie oglądają miliony w telewizji
Ja jebie... Niby podczas tego całego gówna patrzą na inteligencję kandydatek, a tu typiara... chuj jej w dupę.
Zastanawiała się czy krajem, czy kontynentem
zestresowała się
A tak na pol powaznie
Rozalka mieszkala przez jakis czas w australii i mam pewna rozpierdzielajaca historie z nia zwiazana. Otoz w gimnazjum ( owa kandydatka jest w moim wieku ) przyjaznila sie bardzo blisko z moja dobra kolezanka z klasy. A ze owa kolezanka kiedys sie wygadala adres i haslo do maila, a my na infie nie mielismy co robic, to weszlismy na skrzynke i poczytalismy jej rozmowy z rozalka.
Najbardziej rozpierdalajacym tekstem jaki przeczytalem i do dzis go pamietam, choc minelo juz z 10 lat byl fragment maila owej miss polski do mojej kolezanki "Bo wiesz, ostatnio chcialam zamiast podpasek uzyc tamponow i tak probowalam, probowalam i nie wiem czy w dobra dziure trafilam"
Mail i cala sytuacja autentyczna
Rozalka mieszkala przez jakis czas w australii i mam pewna rozpierdzielajaca historie z nia zwiazana. Otoz w gimnazjum ( owa kandydatka jest w moim wieku ) przyjaznila sie bardzo blisko z moja dobra kolezanka z klasy. A ze owa kolezanka kiedys sie wygadala adres i haslo do maila, a my na infie nie mielismy co robic, to weszlismy na skrzynke i poczytalismy jej rozmowy z rozalka.
Najbardziej rozpierdalajacym tekstem jaki przeczytalem i do dzis go pamietam, choc minelo juz z 10 lat byl fragment maila owej miss polski do mojej kolezanki "Bo wiesz, ostatnio chcialam zamiast podpasek uzyc tamponow i tak probowalam, probowalam i nie wiem czy w dobra dziure trafilam"
Mail i cala sytuacja autentyczna
Kurwa mać, miss? Poważnie? Przecież ona nawet ładna nie jest.
Ani ładne, ani mądre ^^
Nie lubię oglądać takich materiałów, bo czuję wstyd i zażenowanie.. Choć kurwa nie powinienem.
Z pustego to i Salomon nie naleje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów