📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:51
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie dość, że niedowidzi to niedosłyszy....
Dlatego nigdy nie należy czyścić uszu pałeczkami. Tylko prysznic w uszy po każdym na chwilę i ostrożnie, ale kilkakrotnie powtarzać. Dopiero pozbędziecie się brudu zamiast go dopychać pałeczką do środka jak proch w armacie 🤦
saves napisał/a:
Zdarzyło mi się używać przez bardzo krótki czas, a i tak laryngolog wyciągnął mi z ucha dwucentymetrową zatyczkę.
Bo sie regularnie czyści a nie raz na X czasu i później wpierdala patyczek jak łyżke do majonezu.
CzerstWybut napisał/a:
Bo sie regularnie czyści a nie raz na X czasu i później wpierdala patyczek jak łyżke do majonezu.
Czyszczę uszy patyczkami codziennie od kilku lat, raz w roku robię świecowanie uszu i nie mam problemu z woskowiną. Za to u mojej córy z woskowiny można stawiać świeczki na torcie.
Miodowe lata. Taki tytuł powinien mieć ten film.
Rutus napisał/a:
Czyszczę uszy patyczkami codziennie od kilku lat, raz w roku robię świecowanie uszu i nie mam problemu z woskowiną. Za to u mojej córy z woskowiny można stawiać świeczki na torcie.
Wszystko przez to że spuszczają jej się do ucha
widać że miała sporo za uszami
Babcia używała tylko patyczków do uszu przez co wydzielina się tylko ubiła
U nad laryngolog płucze ciepłą wodą aż czop zostanie wypłukany. tej metody nie znałem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów