18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Czysta patelnia
~Velture • 2018-07-10, 19:24
Już wiemy czemu w babskich kiblach zawsze jest taka kolejka

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Konikmamy 2018-07-10, 22:18
Ale badziewie. Jak kobieta to tylko z penisem, ahhhh mniam
Zgłoś
Mom and Death 2018-07-10, 22:27 28
@2up pocwelony baranie z demencją, branie prochów/picie alko lub jedzenie określonych pokarmów ma wpływ na smak pochwy więc nie pierdol o tym czego nie wiesz, głupi chuju wysrany na stojąco przez bezdomną cygankę z syfilisem. Na tą flachę to możesz najwyżej usiąść swoim rozjebanym dupskiem tak jak lubisz, pedale pierdolony.

Zgłoś
EdmundKemper 2018-07-10, 23:04 4
Ale bym liznął.
Zgłoś
Hrabia Drapula 2018-07-10, 23:28 8
@Mom and Death, ktoś cię chyba mocno skrzywdził za dzieciaka, naczytałeś się że sok ananasowy zmienia smak spermy i przenosisz te brednie jak czarni hiva, z twojego opisu wynika że napierdalałeś minety bezdomnym ćpunką chyba tylko, skoro są w kiblu to chyba mogła się podmyć, ba nawet są do tego specjalne chusteczki, a ty dalej napierdalaj te śledzie nawet w pomidorach jak lubisz okres

Zgłoś
Silasik 2018-07-11, 0:17
Muszę następnym razem koleżanką zaproponować że z nimi pójdę...
Zgłoś
Mom and Death 2018-07-11, 1:50 21
Hrabia Drapula napisał/a:

@Mom and Death, ktoś cię chyba mocno skrzywdził za dzieciaka, naczytałeś się że sok ananasowy zmienia smak spermy i przenosisz te brednie jak czarni hiva, z twojego opisu wynika że napierdalałeś minety bezdomnym ćpunką chyba tylko, skoro są w kiblu to chyba mogła się podmyć, ba nawet są do tego specjalne chusteczki, a ty dalej napierdalaj te śledzie nawet w pomidorach jak lubisz okres

Masz strasznie nieelastyczny sposób myślenia - jak typowy przygłup z niskim intelektem, brakiem wiedzy i wyobraźni. Skoro coś wiem na temat zmian smaku pochwy wskutek spożycia różnych rzeczy to koniecznie muszę walić minetę kobietom typu twojej matki. Skoro szmiry z wideo są w kiblu - to na pewno ta lizana się podmyła. Żelazna logika. Gdzie ci, kurwa, jebany debilu z uszkodzonym płatem czołowym, napalony czekający na lizanie pizdy szmaciur będzie się podmywał w publicznym wc? W zlewie? A nie, pewnie przed lizaniem powiedziała do koleżanki: "poczekaj chwilę, tylko wytrę psiochę zwilżoną chusteczką bo akurat mam ją w torbie. No, kurwa, na pewno. Wpierdoliły się tam na spontanie, majtki w dół i jazda byle jak najszybciej i żeby nikt nie zauważył a ty tu wpierdalasz jakieś farmazony, ułomny kretynie i paralityku z porażeniem mózgowym i imbecylizmem w stopniu głębokim. Co do soku ananasowego, to tak jak inne owoce, zmienia on smak spermy i to nie żadne brednie, ignorancki śmieciu, robiony na szybko miękkim chujem w kiblu, tak jak na filmiku. Pewnie zaraz wysnujesz wniosek, że opierdalam pały facetom, skoro o tym wiem. Idź się dźgnij w oko długim nożem, będzie jednego tumana mniej na świecie.

Zgłoś
KrisznaMan 2018-07-11, 3:36 1
@Mom and Death
Ale przecież owoce, witaminy, a szczególnie ananas ma znaczący wpływ na smak spermy
Zgłoś
~Velture 2018-07-11, 7:52 18
Zlot koneserów smaku męskiej spermy i dietetyków...

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Wiewór 2018-07-11, 8:04 5
KrisznaMan napisał/a:

@Mom and Death
Ale przecież owoce, witaminy, a szczególnie ananas ma znaczący wpływ na smak spermy

Naprawdę nie chcemy wiedzieć skąd to wiesz

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
licho_nie_spi 2018-07-11, 8:20
niektórzy myślą,że jak sadziol to tu będzie jak na kwejku, wykopie, czy innych gównach dla spedalonych imbecyli , feministek i wszystkich innych śmieci... to jest portal nie dla pokurwieńców bez mózgu a.... ogarniętych pokurwieńców. Nie raz pije wchuj ananasowego smak zmienisz ale ,że cierpkości za chuja przynajmniej tak szmaty mówią

..tylko wódka i HardCore…
Zgłoś
tarcer123 2018-07-11, 8:29
A nie mozna tak w domu kulturalnie i czysto na dodatek z jakims kolega do pomocy. Tylko z publicznym smierdzacym kiblu.
Zgłoś
weryfikator4 2018-07-11, 9:31
Mom and Death napisał/a:

@2up pocwelony baranie z demencją, branie prochów/picie alko lub jedzenie określonych pokarmów ma wpływ na smak pochwy więc nie pierdol o tym czego nie wiesz, głupi chuju wysrany na stojąco przez bezdomną cygankę z syfilisem. Na tą flachę to możesz najwyżej usiąść swoim rozjebanym dupskiem tak jak lubisz, pedale pierdolony.

Aż ci pozazdrościłem że masz pochwę i tyle o niej wiesz...
Zgłoś
P................a 2018-07-11, 10:49
Jak zwierzęta, jebać się gdzie popadnie, niech sobie chociaż jakiś pokój załatwią ;/
Zgłoś
poligon6 2018-07-11, 11:01 1
Ładne zbydlecenie, ale spoko na Przystanku Broodstock też mozna podobne zobaczyc.

Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Zgłoś
Justynka99 2018-07-11, 12:41 1
rachunekprosze napisał/a:

Miło człowiekowi na duszy jak widzi dziewczyny liżące się po cipach i każdy normalny chłop chciałby dołączyć. Jednakże z moralnego punktu widzenia niczym się to nie różni od dwóch pierdolców liżących się po jajach.

Nie. Z moralnego punktu widzenia to wyłącznie ich sprawa i chuj Ci do tego.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów