Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Mom and Death, ktoś cię chyba mocno skrzywdził za dzieciaka, naczytałeś się że sok ananasowy zmienia smak spermy i przenosisz te brednie jak czarni hiva, z twojego opisu wynika że napierdalałeś minety bezdomnym ćpunką chyba tylko, skoro są w kiblu to chyba mogła się podmyć, ba nawet są do tego specjalne chusteczki, a ty dalej napierdalaj te śledzie nawet w pomidorach jak lubisz okres
Masz strasznie nieelastyczny sposób myślenia - jak typowy przygłup z niskim intelektem, brakiem wiedzy i wyobraźni. Skoro coś wiem na temat zmian smaku pochwy wskutek spożycia różnych rzeczy to koniecznie muszę walić minetę kobietom typu twojej matki. Skoro szmiry z wideo są w kiblu - to na pewno ta lizana się podmyła. Żelazna logika. Gdzie ci, kurwa, jebany debilu z uszkodzonym płatem czołowym, napalony czekający na lizanie pizdy szmaciur będzie się podmywał w publicznym wc? W zlewie? A nie, pewnie przed lizaniem powiedziała do koleżanki: "poczekaj chwilę, tylko wytrę psiochę zwilżoną chusteczką bo akurat mam ją w torbie. No, kurwa, na pewno. Wpierdoliły się tam na spontanie, majtki w dół i jazda byle jak najszybciej i żeby nikt nie zauważył a ty tu wpierdalasz jakieś farmazony, ułomny kretynie i paralityku z porażeniem mózgowym i imbecylizmem w stopniu głębokim. Co do soku ananasowego, to tak jak inne owoce, zmienia on smak spermy i to nie żadne brednie, ignorancki śmieciu, robiony na szybko miękkim chujem w kiblu, tak jak na filmiku. Pewnie zaraz wysnujesz wniosek, że opierdalam pały facetom, skoro o tym wiem. Idź się dźgnij w oko długim nożem, będzie jednego tumana mniej na świecie.
Ale przecież owoce, witaminy, a szczególnie ananas ma znaczący wpływ na smak spermy
@Mom and Death
Ale przecież owoce, witaminy, a szczególnie ananas ma znaczący wpływ na smak spermy
Naprawdę nie chcemy wiedzieć skąd to wiesz
@2up pocwelony baranie z demencją, branie prochów/picie alko lub jedzenie określonych pokarmów ma wpływ na smak pochwy więc nie pierdol o tym czego nie wiesz, głupi chuju wysrany na stojąco przez bezdomną cygankę z syfilisem. Na tą flachę to możesz najwyżej usiąść swoim rozjebanym dupskiem tak jak lubisz, pedale pierdolony.
Aż ci pozazdrościłem że masz pochwę i tyle o niej wiesz...
Miło człowiekowi na duszy jak widzi dziewczyny liżące się po cipach i każdy normalny chłop chciałby dołączyć. Jednakże z moralnego punktu widzenia niczym się to nie różni od dwóch pierdolców liżących się po jajach.
Nie. Z moralnego punktu widzenia to wyłącznie ich sprawa i chuj Ci do tego.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów