18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 22 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Czysta rzeka
Mc6 • 2012-08-27, 4:11
Niesamowicie przeźroczyste wody rzeki Verzasca w Szwajcarii.
Verzasca jest długą, wąską doliną w regionie Ticino (część Szwajcarii).

Więcej w komentarzu.
Zgłoś
C'est Ca 2012-08-27, 11:19 1
@kpaxian, dlatego Polska to syf
Zgłoś
rockface123 2012-08-27, 11:31
sad but true patrioci yeah!

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
Sławihuj 2012-08-27, 11:33 1
e tam kurwa pierdolicie że w Polsce taki wielki syf z jeziorami. Nie wszędzie bo niektóre są zanieczysczone (szczególnie te przy większych miastach), ale większość jest w miarę czysta i mamy dużo bardzo czystych jezior, a to że woda nie jest zajebiście przeźroczysta to nie świadczy o tym że jest brudna tylko zależy to od kurwa podłoża jeziora (u nas najczęściej na dnie są glony dlatego ma zielone zabarwienie). Hejterzy
Zgłoś
Kordiens 2012-08-27, 11:49
Ciekawe jest to że jeszcze przed wojną w Polsce połowa rzek była nieskażona, nie mówię tu o przejrzystości jak tutaj, tylko o zdatności do picia bez uprzedniego oczyszczenia.
Zgłoś
B................k 2012-08-27, 11:49
Sprytne dawać zdjęcia w komentarzach= więcej piw.
Zgłoś
marna 2012-08-27, 11:58 3
Blazejekk napisał/a:

Sprytne dawać zdjęcia w komentarzach= więcej piw.

to tylko jedna z zalet. Poza tym:
"5) Ilość materiału
Cieszą nas tematy które są dopracowane i szczegółowe, jednak ze względu na czytelność strony głównej prosimy, aby temat mający zawierać powyżej pięciu zdjęć lub filmików konstruować w taki sposób:
- w pierwszym poście, oprócz opisu dać 3, maksimum 5 zdjęć i klipów razem wziętych, z dopiskiem 'reszta w komentarzach"

za sadistic.pl/sadzeszczyn-jak-poprawnie-zakladac-tematy-vt55762.htm445631

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś
maciuch2 2012-08-27, 12:44
szok, aż niemożliwe.
ja bym nie pił jednak, w wodzie to się ryby pierdolą
Zgłoś
darecki328 2012-08-27, 12:45
ja pierdole, niech otoczą to jeziora płotem i jakimś wyjebanym drutem kolczastym żeby go nikt nie rozjebał :o dobrze że jeszcze istnieją miejsca gdzie ludzie nie rozkurwiają natury

Lepiej być faszystą niż pedałem.
Zgłoś
Dimetylotryptamina 2012-08-27, 13:03
Szczać to sobie możecie do wanny, ^^ popieram up
Zgłoś
michalpp 2012-08-27, 14:55
Byłem tam, niestety podczas deszczu. Z gór spływały ogromne masy wody koloru brązowego, nie wyglądało to tak bajkowo jak na zdjęciach.
Zgłoś
ru_ziolo 2012-08-27, 15:00
Przyroda jest piękna. Tylko człowiek CHUJ ją niszczy.
Zgłoś
socjalmmv 2012-08-27, 15:40
Kurwa, raj!

Zgłoś
normale 2012-08-27, 18:14
Dobrze, że moja matka tych zdjęć nie widziała... Znów by truła jak bardzo by chciała tam być, popływać, choćby minutkę. Tylko chwilę bym popływała i mogę wracać do domu mówi.

Taki chuj! Nie wejdzie do wody, bo zimna
Zgłoś
palisander 2012-08-27, 22:31

Mam to szczęście ogromne, że pływam tam regularnie Najpiękniejsze miejsce, jakie widziałem... Zanurzenie się w tej rzece to najwyższy stopień zespolenia się z naturą.

Każdego roku ta piękna rzeka pochłania wiele ofiar Zapewne dlatego znalazła się na Sadisticu. Niestety nie mam żadnych zdjęć
Zgłoś
Szpuntel 2012-08-28, 3:00
pomyslec ze jak nie było ludzi każda jedna rzeka tak wygladała
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów