Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Przykładowo ta panna połamała twoją 12 letnia siostre....
Albo Cie zdradziła skompromitowała cię np w internecie jakimiś filmami czy zdjęciami .
To teraz szacun koledzy wkońcu równouprawnienie
huj... mimo że nie raz się napierdalałem ze cwaniakami i dobrze mi to wychodziło nawet to lubiłem to czas zainwestować w jakiś zajebisty gaz obezwładniający i teleskop.Po kiego ciula narażać swoje zdrowie jak można kutasowi prysnąć w mordę ,dać parę butów na klawiaturę i niech mi nikt nie pierdoli że nie kopie się leżącego...chuja prawda to nie jest walka na ringu ze sędzią i gdzie po walce następuje uścisk dłoni okazując szacunek rywalowi .te kutasy na ulicy chcą twojej krzywdy i widoku jak cierpisz a jakby mieli kosy i parę razy jebnęli w bebechy jak miało to miejsce niedawno w krakowie co wtedy?? albo ty albo oni prawo dżungli ten filmik najlepiej to ukazuje że są bezwzględnymi skurwysynami i lubią sprawiać komuś ból wiec trzeba na nich wyciągnąć mocniejsze argumenty by nie mieli czasu na zastanowienie się co jest grane gaz w oczy szybki teleskop w łeb i butować gnoja
A potem dostaniesz wyrok za przekroczenie obrony koniecznej. Witamy w Polsce
Powinna być taka opcja, że jak ktoś Ciebie zaatakuje to masz prawo go zajebać (jeśli dasz rade) i chuj.
Tak to wygląda, jakby oni odebrali coś co być może powinni otrzymać wcześniej, i przy okazji wypłacili parę karnych klapsów na przyszłość za zwłokę.
Z tego filmu nie wynika za co cipka dostała klapsy, więc nie napinajcie się jak baranie jaja. Nie każdy bity jest niewinny.
czystym skurwysyństwem to było urodzenie takiej pizdy ktora sie nie umie obronić przed takimi leszczami!!!
Ale teraz to żeś dojebał co za debil.
chcesz mieć drugie niemcy gdzie same 90kg Helgi chodzą?
Chuj z tego że może coś im zrobiła, jeżeli już to mogli jakoś inteligentniej to rozwiązać, a nie we dwóch napierdalać po pysku. Jeden koleś by wystarczył, mógł sprzedać plaskacza, dwa i by dziwka zrozumiała, ale nie... oczywiście drugi musiał dodać coś od siebie, z zamkniętej pięści, z kolanka - jak dziwki bez honoru.
Jebana patologia, która cała powinna siedzieć w getcie i tyle.
To teraz taka sytuacja:)
Przykładowo ta panna połamała twoją 12 letnia siostre....
Albo Cie zdradziła skompromitowała cię np w internecie jakimiś filmami czy zdjęciami .
No tak, to trzeba brać kumpla, bo samemu się panience nie da rady najebać. Jest w tym jakaś logika.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów