Na glanc
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Na glanc
Kurwa mać.
Może was to zaskoczy, ale jeśli nie chcesz być nagrywany to rób to u siebie, a nie pretensje do innych że smartfony wszędzie .
Zwyczajnie zazdrościcie, że was nikt nie chciał nawet podglądać, jebane wyzwolone kryptoszmatki
Może was to zaskoczy, ale jeśli nie chcesz być nagrywany to rób to u siebie, a nie pretensje do innych że smartfony wszędzie .
Zwyczajnie zazdrościcie, że was nikt nie chciał nawet podglądać, jebane wyzwolone kryptoszmatki
Wiewór napisał/a:
Ja pierdole jak pusto trzeba mieć pod czaszką, żeby nagrywać cień faceta marszczącego skórę?
Poszedł sobie ulżyć do kibla i nawet tam nie ma spokoju.
Pedał, to nagrywa. Jakbyś widział babkę robiącą sobie palcówkę to też byś nagrywał, bo jesteś normalny. Ten jest pedałem, to nagrywa facetów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów