Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Typek nudny, nie chodzi juz nawet o książki, widac ze nie ma nic do powiedzenia tej dziewczynie, nawet nie potrafi załagodzic faktu ze gowno ich laczy..
Hahahaahhahahahahaahahhaha, po "mottcie" z dziewczyną doznalismy 5s konsternacji i zwyliśmy xD

kaczy350 napisał/a:
w wieku produktywnym
WUT?! Czym jest wiek "produktywny"? Chyba miałeś na myśli "produkcyjny". Chyba jednak powinieneś się zastanowić nad czytaniem, bo ono rozwija - także zasób słownictwa.
Tak apropos... Czy ten co czyta nie ma przypadkiem jakiegoś zespołu chorobowego? Oczywiście pytanie do specjalistów

Najlepszy jest ten gość z zajęczą wargą i wadą wymowy
Podoba mi się jak oni udają, że tego nie widać.

Kto by chciał taką laskę? Pewnie cnotka, głęboko wierząca ( po ślubie będą co tydzień do kościółka chodzić zamiast się chędożyć), zamiast chodzić do kina na ZAJEBISTE filmy będą sobie czytaj o nich książkę, zamiast rozmawiać będą się uczyć, uczyć i uczyć, będą mówić starą polszczyzną, telewizor byłby zbędny, a na dodatek nie pozwalała by mu założyć konta na sadolu. Nie lubię takich lasek, jak dla mnie są dziwne nie dlatego, że czytają książki, ale NIEKTÓRE są na prawdę dziwne, takie inne...
Ja znam zajebistą laskę, co czyta co najmniej jedną książkę tygodniowo. Ale fakt, cnotliwa strasznie.,
"Czytaj podrywaj"
Powiedz to pierwszemu lepszemu typkowi, który ma trochę jaj i zainteresowania inne niż D&D, chińskie bajki albo C++. Może nie przeczytać żadnej książki w ciągu roku a i tak będzie miał o czym gadać z dziewczyną.
Powiedz to pierwszemu lepszemu typkowi, który ma trochę jaj i zainteresowania inne niż D&D, chińskie bajki albo C++. Może nie przeczytać żadnej książki w ciągu roku a i tak będzie miał o czym gadać z dziewczyną.
Nie no beka w h🤬j. Krakowskie KSW się popisało jak nigdy.
Ale też jest tu trochę prawdy - 95% polskich studentów to takie k🤬a p🤬dy w garniaczkach na jaskrawym podkoszulku. Wyj🤬e na wszystko i kariera w McDonaldzie
Ale też jest tu trochę prawdy - 95% polskich studentów to takie k🤬a p🤬dy w garniaczkach na jaskrawym podkoszulku. Wyj🤬e na wszystko i kariera w McDonaldzie

co to za głupi stereotyp że każdy kto czyta książki wygląda jak wysrana jagoda ;x
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie