📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
voidinfinity napisał/a:
Nic specjalnego...chyba że jest się prawiczkiem/dziewicą
albo gejem ...
To w sumie trochę więcej niż wibrator A filmy, taka trochę esencja bdsm bez nagości, pejczy, lania po dupie i wywoływania bólu
Kiepski filmik do oglądania przed wyjściem do pracy... za 8h wrócę do tej pani
@up słychać słychać. Czasem jak inaczej siądzie lub się podniesie to lekko słychać. A w niektórych innych filmach z tej serii nawet całkiem głośno chwilami.
Ogólnie to zajebisty pomysł jest ! Piweczko ! i łapka na youtubie ! (kurwa jestem jebanym nerdem już... łapki klikam ! hahaha idę się pociąć )
Ogólnie to zajebisty pomysł jest ! Piweczko ! i łapka na youtubie ! (kurwa jestem jebanym nerdem już... łapki klikam ! hahaha idę się pociąć )
eee tam, na bank jej robochłop na dwa paluszki miedzy udami skacze
prawie jak reakcja na jedzenie ostrych papryczek, tylko w drugą strone. (bol vs przyjemnosc )
pierdolenie a nie czytanie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów