Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak mam obstawiać to ten sam tekst rzucił twój stary na widok kondomów i przez to wszyscy musimy się męczyć z Tobą.
Obstawione to miała twoja matka dziury czarnymi kutasami mulacie.
W piśmie napisano: i pizdocyklista stanie przeciw pizdocykliście i będą obrażać matki swoje, a ich pizdorynki rdzą się pokryją i sąsiedzi ich z ulga odetchną.
To dawaj tym jeepem 250km/h po autostradzie... Po chuj porównywać SUV-y z terenówkami?
Bo SUV to nieudana imitacja terenówki. Wygląda pokracznie, zajmuje w chuj miejsca na parkingu. Zamiast SUVa wolałbym kupić jakiegoś sedana, co się prezentuje, a nie napompowaną wydmuszkę o gracji i prezencji Geslerowej, Wellmanowej albo Grycanki.
To dawaj tym jeepem 250km/h po autostradzie... Po chuj porównywać SUV-y z terenówkami?
Po chuj to krasnal ma brodę.
Bo SUV to nieudana imitacja terenówki. Wygląda pokracznie, zajmuje w chuj miejsca na parkingu. Zamiast SUVa wolałbym kupić jakiegoś sedana, co się prezentuje, a nie napompowaną wydmuszkę o gracji i prezencji Geslerowej, Wellmanowej albo Grycanki.
Chuja się znasz w takim razie na autach , SUV to nie van , ani nie crossover, SUV to hybryda terenówki (rama, tylny most, reduktor, podwyzszone zawieszenie) z osobówką (kombiakiem), SUV to auto które ma sobie radzić w LEKKIM terenie i dobrze na szosie, zwłaszcza w głębokim śniegu (do 40cm), pozatym z każdego SUVa można zrobić terenówkę (przez instalację gotowych kitów, mody, "zmoty" (przekładki podzespołów od innych aut), zaś nie z każdej terenówki zrobisz auto szosowe (za miękkie zawiasy).
A twój sedan jest jebaną imitacją limuzyny dla biedusów.
Mam pytanie
ale po co?
to sie nazywa hobby, pasja. ty jestes przegrywem, nie rozumiesz tego. do twojej starej nawet to doszlo jak doszedlem jej na pysk.
Byłbym w top10 gdyby dało się dać gówno zamiast piwa.
Piwo natomiast klikam od święta...
Chuja się znasz w takim razie na autach , SUV to nie van , ani nie crossover, SUV to hybryda terenówki (rama, tylny most, reduktor, podwyzszone zawieszenie) z osobówką (kombiakiem), SUV to auto które ma sobie radzić w LEKKIM terenie i dobrze na szosie, zwłaszcza w głębokim śniegu (do 40cm), pozatym z każdego SUVa można zrobić terenówkę (przez instalację gotowych kitów, mody, "zmoty" (przekładki podzespołów od innych aut), zaś nie z każdej terenówki zrobisz auto szosowe (za miękkie zawiasy).
A twój sedan jest jebaną imitacją limuzyny dla biedusów.
No. Hybryda jak Dacia Duster. Słuchaj chłopcze, nie wiem jak na Podlasiu macie…. Wpisz sobie, w necie, w Google „SUV” i zauważ ze seicento tez do lasu po bimber tez wjedziesz.
Tuningujesz fury pod remizę?
Sądząc po ilości piw myślałem że się wypierdolą. Co Wy ludzie nigdy nie widzieliście terenowego samochodu czy co
Jak nauczysz się po polsku pisać…. Wtedy i tylko wtedy dawaj glos.
A na huj to tu?
Na chuj to sie po pijaku twoja stara nadziala i tak powstał czokapik.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów