18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
idiota wjeżdża na stacje paliw przy trasie S1, zawraca i wjeżdża pod prąd na trasę, dochodzi do czołowego zderzenia w którym ginie kierowca fiata panda - 26 letnia dziewczyna.
...szkoda że nie wpierdolił się pod tira w 45 sek

chwilę po wypadku wyskoczył z auta z awanturą do kierowcy Fiata niby że to ona spowodowała wypadek. 2 godziny po wypadku kobieta zmarła w szpitalu.
po śmierci kobiety kierowca citroena chciał popełnić samobójstwo. dobrze że mu się nie udało
mam nadzieje że przeorają mu dupsko za kratami

Zgłoś
w................9 2012-01-26, 16:22 1
Ojejciu straszne, pokój jego dupie.
Zgłoś
TheVerylukasz 2012-01-26, 16:23 2
A i kobieta podobno miała silnik na kolanach ;/

Modliszki na sprzedaż Typowe sadystyczne robale ;D
Zgłoś
kietong 2012-01-26, 16:27
Może myślał, że tam nie ma barierki i chciał sobie skrócić drogę (choć tylko debil łamie przepisy, jeśli bardzo dokładnie nie zna otoczenia w którym to robi). Może był jeszcze w lekkim szoku po tym, jak prawie się rozjebał wjeżdżając na stację (o ile dobrze mi się wydawało). Chciał się odjebać, więc żałuje, a przynajmniej boi się reakcji rodziny, znajomych, czy społeczeństwa. Trudno, takie jest życie.
Zgłoś
d................k 2012-01-26, 16:27
gdzie dalszy ciąg filmu? Chciałbym zobaczyć mordę tego debila
Zgłoś
NuclearBlast 2012-01-26, 16:29 1
Są kierowcy i są osoby z prawem jazdy ...
Zgłoś
vass 2012-01-26, 16:31 1
Suddenly Psychotic napisał/a:

@Vass Darowałbyś sobie taki głupi gadanie.

Pomyliłeś portale, czy nie kumasz ironii ?
Zgłoś
Chata 2012-01-26, 16:32
szkoda dziewczyny :/
Zgłoś
dziaad 2012-01-26, 16:52 4
pierdolisz bzdety vass

jebie mnie opinia prostaków
Zgłoś
BlackMamba 2012-01-26, 17:16 3
Vass Kutass
Zgłoś
rockface123 2012-01-26, 17:33
mam nadzieje że zamiast dupy będzie miał lotniskowiec po 25 latach w pace

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
a................0 2012-01-26, 17:37
I ja mam nadzieję, że w pierdlu będą tak w niego wjeżdżać. Wielokrotnie, z obu stron, na wszelkie możliwe sposoby. Zaś wy wszyscy zapamiętajcie, że jeśli tylko będzie was stać, to kupcie swojej babie SUVa. Mi małe samochody niestraszne i lubię takie, ale jakbym był mężem albo ojcem tej dziewczyny to do końca życia miałbym wyrzuty sumienia, że pozwoliłem jej jeździć takim gównem.
Zgłoś
Kam 2012-01-26, 17:42 3
Ok, wszystko wiadomo, 1 część filmiku jest ze stacji orlen dokładniej:

zumi.pl/,,,19.202701400000002,50.3169994,2,1,namapie.html?userMapPoint...

tam gdzie chorągiewka jest kamera skierowana w stronę trasy, jebaniec pod prąd dojechał aż pod miejsca:

zumi.pl/,,,19.1892377,50.313276,2,1a,namapie.html?userMapPointText=2&a...

gdzie doszło do kolizji.

Cały film z samochodu

akcja nagrywana od tych świateł:

zumi.pl/,,,19.1820884,50.3066728,2,3,namapie.html?userMapPointText=3&a...

szkoda dziewczyny
Zgłoś
jozinb 2012-01-26, 17:53 3
"chwilę po wypadku wyskoczył z auta z awanturą do kierowcy Fiata niby że to ona spowodowała wypadek"

kurwa ja pierdole normalnie mi cisnienie skoczylo, co za skurwiel jebany wpierdolil sie pod prad i jeszcze wyskoczyl z lapami no kurwa zajebalbym golymi rekoma pierdolonego, dobrze ze jest takim jebanym nieudacznikiem ze nawet sie zajebac honorowo nie umial, to bedzie jeszcze okazja zeby sie gnida dalej wstydzila
Zgłoś
Maly^ 2012-01-26, 18:21 2
1.30 minuta z filmiku @Kam - gościu w czarnej kurtce wygląda jakby wyciągał gnata.
Zgłoś
Fakerę 2012-01-26, 18:46
vass napisał/a:

Pomyliłeś portale, czy nie kumasz ironii ?

Wiem na jakim portalu się znajduję, ale przejadły się teksty w stylu '' Bo to kobieta, gdyby była w kuchni itp'' ... Więc daruj sobie po prostu... bądź bardziej kreatywny.

Umysł jest jak spadochron. Nie działa, jeśli nie jest otwarty.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów