Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jestem pod wrażeniem waszego bohaterstwa, mam nadzieje, że wszyscy pójdziecie do piachu, aby dać nauczkę złodziejom, by reszta żyła bezpieczniej.
niezła kurwa logika, jak bandytom będzie wszystko wolno to będzie bezpieczniej XD co za jebane trolle tu siedzą, bo nie wierzę że można być tak kurwa głupim
Ty jestes taki zjebany i serio porownales jakas rzecz materialna do gwaltu na bliskiej osobie? XD
Jak oddasz już swe życie za telefon, bo widać tyle jest warte... to właśnie wtedy debilu bez problemu mogą zrobić co chcą z tą twoją "żoną", której pewnie nigdy nie będziesz miał jeden z drugim, bo tak jesteście tępi.
Nawet tu mogła oberwać, przez kochasia debila:
- bo rykoszet
- bo wkurw bandziora
- bo widziała zabójstwo
Dobra, będę mężczyzną i przyznam wam rację, tak na to nie patrzyłem. A Ty Janlew, psi jebako, też masz rację ale i tak ślimak Ci w dupę bo to Sadistic.
Żyjemy w XXI wieku i każdy smartfon można namierzyć, wolałbym oddać telefon niż życie.
Własnie ten XXI wiek zrobił z ciebie taką srajfon-pizde. Zamiast walczyć, oddałbym bez walki, bo kupię sobie nowe...
To że byś oddał jeszcze nie gwarantuje że kulki byś tam u nich nie zarobił...
niezła kurwa logika, jak bandytom będzie wszystko wolno to będzie bezpieczniej XD co za jebane trolle tu siedzą, bo nie wierzę że można być tak kurwa głupim
lewacka logika hahaha to przedstawiciel tych co by wpuścili śniadych od białorusinów i pozwolili im się panoszyć w naszym domu, Europie, gwałcić, kraść, mordować
Własnie ten XXI wiek zrobił z ciebie taką srajfon-pizde. Zamiast walczyć, oddałbym bez walki, bo kupię sobie nowe...
To że byś oddał jeszcze nie gwarantuje że kulki byś tam u nich nie zarobił...
lewacka logika hahaha to przedstawiciel tych co by wpuścili śniadych od białorusinów i pozwolili im się panoszyć w naszym domu, Europie, gwałcić, kraść, mordować
Oho! Napiął się "bohater", któremu podoba się wypychanie ludzi do lasu na pewną śmierć z głodu i zimna. Mam nadzieję, że też cię kiedyś ktoś tak potraktuje.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów