Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Jak by jakiś lewacki odpad chciał napisać, że kierowca lamus przy takim małym obtarciu stracił kontrolę nad autem to polecam obejrzeć jeszcze raz, uderzył kołem w krawężnik co wytrąciło auto z równowagi.
Chyba se cipkę obtarł o krawężnik. Ale to musiało być wczoraj bo na filmie nie widać.
Obejrzałem 20 razy i uderzenia w krawężnik nie widze
Faktycznie. Może dlatego, że to droga przez las i tam w ogóle nie ma żadnego krawężnika?
Wyglada na to ze spanikował jak auto z naprzeciwka dojechało do lewej krawędzi. Krawężnik był i chyba tyłem zahaczył.
Widlakiem jechał?
Ojciec bohater tyle w temacie! Sprawca wypadku powinien mieć połamane ręce i nogi oraz spędzić rok w klatce.
Juz wiemy, ze ten pizdo kierowca panikarz, to byles ty.
2) Bardziej mógł ściąć zakręt
3) Mimo powyższych i tak zachował się jak skończony idiota, że po tym mikro-muśnięciu nagle nie ogarnął i pojechał w chuj do rowu jak skończony debil, gdzie to można było spokojnie wyprowadzić, a przede wszystkim chuj wie skąd ten debil w ten poślizg wpadł, prawo jazdy do oddania
NO POJEBANY CHŁOP
zauważyliście jak chamstwo w polityce przekłada się na rozwój chamstwa w sieci? Na tym portalu pojechać kogoś to zawsze była norma, ale co innego sformułować dobrą ripostę czy inteligentny żart a co innego napisać (będąc niesprowokawanym) "chuj ci w dupę". Pytolski przewiń tematy tak ze trzy lata wstecz i zobacz jak to się robi, bo to jest w chuj słabe...
słabe to ty masz libido
Chociaż przed komputerem łatwo się mówi. Pamiętam własny wypadek na ekspresówce, poślizg podsterowny na lodzie przy 120 i nic nie pomogło, chociaż finalnie zajebałem w barierki mając 20-30km/h na budziku. Brak doświadczenia też robi swoje, pamiętam jako młody szczyl po zdaniu prawka wyleciałem ze skarpy do rowu - zima, hebel do dechy, a na koniec ratowałem się ręcznym (niestety taki odruch). Dopiero jak przejechałem 600-700 tysięcy kilometrów, to mogę powiedzieć, że cokolwiek potrafię za kółkiem.
Jak by jakiś lewacki odpad chciał napisać, że kierowca lamus przy takim małym obtarciu stracił kontrolę nad autem to polecam obejrzeć jeszcze raz, uderzył kołem w krawężnik co wytrąciło auto z równowagi.
A jakby jakiś prawacki odpad chciał tak napisać to może?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów