18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
BambiPMT 2021-10-19, 19:35
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:

Jak by jakiś lewacki odpad chciał napisać, że kierowca lamus przy takim małym obtarciu stracił kontrolę nad autem to polecam obejrzeć jeszcze raz, uderzył kołem w krawężnik co wytrąciło auto z równowagi.

Chyba se cipkę obtarł o krawężnik. Ale to musiało być wczoraj bo na filmie nie widać.
Zgłoś
tigerqaz 2021-10-19, 19:58 2
Co to strata lusterka z człowiekiem robi
Zgłoś
UrlichUrwich 2021-10-19, 20:02
karolkuraprezes napisał/a:

Obejrzałem 20 razy i uderzenia w krawężnik nie widze

Faktycznie. Może dlatego, że to droga przez las i tam w ogóle nie ma żadnego krawężnika?
Zgłoś
motorcycleman 2021-10-19, 20:08
baronturbina napisał/a:

Wyglada na to ze spanikował jak auto z naprzeciwka dojechało do lewej krawędzi. Krawężnik był i chyba tyłem zahaczył.

Widlakiem jechał?
Zgłoś
Marcin360360 2021-10-19, 20:11
Ojciec bohater tyle w temacie! Sprawca wypadku powinien mieć połamane ręce i nogi oraz spędzić rok w klatce.
Zgłoś
rybsony 2021-10-19, 21:17 1
Gdyby zainwestowal w dobra kamerkę a nie słuchawkę od prysznica to miałby go na tacy
Zgłoś
ZaSwojePiję 2021-10-19, 23:23
Marcin360360 napisał/a:

Ojciec bohater tyle w temacie! Sprawca wypadku powinien mieć połamane ręce i nogi oraz spędzić rok w klatce.

Juz wiemy, ze ten pizdo kierowca panikarz, to byles ty.
Zgłoś
łechtaczka 2021-10-19, 23:59
panowie, typ co najechał na podwójną sprawiał wrażenie, że pojedzie na czołówkę. Chuj wie czemu i fakt opanował to, ale między jego "opanował to", a reakcją autora na drodze minął chuj nie czas. W tym chuju, a nie czasie, jedyne co może przyjść kierowcy do głowy to "o kurwa"
Zgłoś
Wepss 2021-10-20, 0:50
1) Szybciej mógł zapierdalać
2) Bardziej mógł ściąć zakręt
3) Mimo powyższych i tak zachował się jak skończony idiota, że po tym mikro-muśnięciu nagle nie ogarnął i pojechał w chuj do rowu jak skończony debil, gdzie to można było spokojnie wyprowadzić, a przede wszystkim chuj wie skąd ten debil w ten poślizg wpadł, prawo jazdy do oddania
Zgłoś
epening 2021-10-20, 2:42
co za pierdolony debil z tego kierowcy co sie wpierdolił to rowu no idiota debil pasożyt wsza zasrana jebnąć w ryj jak nic jeszcze z dzieckiem ciul jedzie
NO POJEBANY CHŁOP
Zgłoś
pytolsky 2021-10-20, 10:23 1
nowynick napisał/a:

zauważyliście jak chamstwo w polityce przekłada się na rozwój chamstwa w sieci? Na tym portalu pojechać kogoś to zawsze była norma, ale co innego sformułować dobrą ripostę czy inteligentny żart a co innego napisać (będąc niesprowokawanym) "chuj ci w dupę". Pytolski przewiń tematy tak ze trzy lata wstecz i zobacz jak to się robi, bo to jest w chuj słabe...

słabe to ty masz libido
Zgłoś
Voldmar 2021-10-20, 10:42
Można było z tego wyjść - redukcja i dodać gazu, i by go ładnie wyprowadził. Niestety spanikował i katastrofa gotowa.
Chociaż przed komputerem łatwo się mówi. Pamiętam własny wypadek na ekspresówce, poślizg podsterowny na lodzie przy 120 i nic nie pomogło, chociaż finalnie zajebałem w barierki mając 20-30km/h na budziku. Brak doświadczenia też robi swoje, pamiętam jako młody szczyl po zdaniu prawka wyleciałem ze skarpy do rowu - zima, hebel do dechy, a na koniec ratowałem się ręcznym (niestety taki odruch). Dopiero jak przejechałem 600-700 tysięcy kilometrów, to mogę powiedzieć, że cokolwiek potrafię za kółkiem.
Zgłoś
PeteN88 2021-10-20, 10:46
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:

Jak by jakiś lewacki odpad chciał napisać, że kierowca lamus przy takim małym obtarciu stracił kontrolę nad autem to polecam obejrzeć jeszcze raz, uderzył kołem w krawężnik co wytrąciło auto z równowagi.

A jakby jakiś prawacki odpad chciał tak napisać to może?
Zgłoś
piotrj3 2021-10-20, 12:00
Jest możliwość że opona się uszkodziła i z tego powodu strącało go w lewo?
Zgłoś
_Tytanowy_Janusz_ 2021-10-20, 15:18
większość z was komentujących gimbazy nie posiada żadnych uprawnień do kierowania chociażby rowerem a mądruje się, że olaboga
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem