📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Ale Wy jesteście żałośni. W listopadzie 2011 jak dałem film z Nim to wszyscy uznali go za cudownego człowieka, mega talent, super pomysłowego perkusiste itp. A teraz wystarczyło dodać że to Polak i od razu wielkie kpiny. Co za upośledzone dzieci..
Defect napisał/a:
Ale Wy jesteście żałośni. W listopadzie 2011 jak dałem film z Nim to wszyscy uznali go za cudownego człowieka, mega talent, super pomysłowego perkusiste itp. A teraz wystarczyło dodać że to Polak i od razu wielkie kpiny. Co za upośledzone dzieci..
Za to że zajebał wiadra z budowy to jeszcze beknie.A kto to jest ten Nim..
Dam wiare ze to polak a co z tego jak murzyn lepiej napierdala
sadistic.pl/uliczny-perkusista-vt123993.htm
sadistic.pl/uliczny-perkusista-vt123993.htm
Cytat:
W listopadzie 2011 jak dałem film z Nim to wszyscy uznali go za cudownego człowieka, mega talent, super pomysłowego perkusiste itp
Nic takiego nie pisałem więc nie pierdol.
ale sprzęt to pewnie zajebał ;d
Rodzice napisał/a:
Nic takiego nie pisałem więc nie pierdol.
Przepraszam, to już nigdy sie nie powtórzy :*** Piss end Low
W tamtym poście nie wspomniałem ani słowa o Tobie bakłażanku
Widać że pracował na zmywaku i na budowie I to jeszcze kradł wiadra i garnki, na bank Polak
OO jacie!!!!!!!! to jest Polak?!?!?! MASAKRA!!! nigdy bym sie nie skapnął, o kurde ale jazda, to jest Polak!!1 no nie dałbym wiary nigdy!!!! łaaaaaał !!
A tak serio to szału nie ma, nawet dość średnio wychodzi.
A tak serio to szału nie ma, nawet dość średnio wychodzi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów