Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jeździ takim autem na jakie go stać, nie można wszystkich mierzyć swoją miarą. To tak jak oczekiwać od bezdomnego żeby kupił sobie dom.
To że ktoś jest mniej lub bardziej majętny nie oznacza że należy traktować go jak śmiecia.
Jeżeli ktoś zachowuje się jak rozumny człowiek to należy mu się szacunek niezależnie od statusu materialnego.
A na Pana to trzeba mieć pieniądze i klase tej drugiej obecnie jest mało ale każdy dorobkiewicz nos wysoko zadaety do góry.
ale on może nam wmawiać że jego seicento jest lepsze od innych samochodów tak? że ten kto kupuje samochody za 10tys to nowobogacki burak, bo porządna furę to się kupuje za 3tys, jak coś komentujesz to przeczytaj całość dyskusji a później zabieraj głos.
ale on może nam wmawiać że jego seicento jest lepsze od innych samochodów tak? że ten kto kupuje samochody za 10tys to nowobogacki burak, bo porządna furę to się kupuje za 3tys, jak coś komentujesz to przeczytaj całość dyskusji a później zabieraj głos.
Napisałem:
Jeżeli ktoś zachowuje się jak rozumny człowiek to należy mu się szacunek niezależnie od statusu materialnego.
Czego nie rozumiesz?
Rozjebac się na własne życzenie. Kto w XXI w jeździ takim gównem, skoro za 15-20k można kupić sprawne auto.
Żony które 2 razy w roku rozwalają swoje auto a ich męża nie stać na 15-20k co pół roku.
Żony które 2 razy w roku rozwalają swoje auto a ich męża nie stać na 15-20k co pół roku.
Podpowiem, bo być może nie wiesz, jest coś takiego jak autocasco lub zapierdalaj sama i kup sobie auto.
Sam wybierasz
Podpowiem, bo być może nie wiesz, jest coś takiego jak autocasco lub zapierdalaj sama i kup sobie auto.
Sam wybierasz
Sama, czy sam jednak? Mniejsza z tym, wziąłeś pod uwagę, że ubezpieczalnie nie wypłacają odpowiedniej wartości tylko starają się je zaniżyć? Nie wziąłeś? To się zastanów ze dwa razy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów