📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
z wczoraj kompletnie z nudy
don t wanna be a sucker like all the rest
Nie jestem największym fanem muzyki elektronicznej. Słucham wybiórczo kilku wykonawców różnych gatunków elektroniki i na pewno Daft Punk jest jednym z najlepszych. Ich muzyka jest bardzo charakterystyczna i dobrze skomponowana. Poza tym w przeciwieństwie do większości dzisiejszych wykonawców potrafią wykorzystać potencjał instrumentów elektronicznych i nie męczą kilkoma samplami. Posłuchajcie sobie tego imprezowego, sztampowego syfu z vivy dla porównania. Daft Punk to jest dobra muzyka, która świetnie się trzyma po latach.
Chyba nie tylko ja zauważyłem, że najbardziej wk****ają się osoby, które po prostu zazdroszczą innym tego że w jakiś tam sobie sposób się wybił. No i co z tego że to cover, jest zrobiony zajebiście i to się liczy, głupim przykładem na wybicie się na utworach innych jest Skrillex... na soundcloud ma około 50 track'ów z czego może 15 tak na prawdę są jego pomysłem, reszta remix'y bądź re-amp'y -.- tak samo Tim Berg, oboje są w pierwszej dziesiątce TopDJMag. Wybili się i tyle, jak by ktokolwiek z was miał okazje zrobić to w taki sam sposób jak oni to bez wahania byście to zrobili i nawet nie pier***cie mi tutaj że "nie sprzedałbym się bo nie robię tego dla kasy" KURWA gówno prawda, 80% społeczeństwa dla pieniędzy zrobiła by wszystko...
Na chuj mu zimowa czapka w domu???
owszem chciałbym być muzykiem, ale w czasach kiedy było to możliwe, chociazby mieć zespół w stylu black sabbath gdzie typy z robotniczych warst sie spotkały wymyślili cośnowego i ćpali za ten hajs, napewno nie w dobie intenetu, ale nie do tego zmierzam
pisałeś coś o obsłudze programów chuj niewiadomo jakich a my nagrywamy na zwykłej konsoli z wypalarką cd i mastering tez jest ogarniany na tym nie ma zadnego kompa czy chuj wie czego ale ty akurat mowisz tu o jakis DeJotach nieważne, w każdym razie denerwuje mnie to bo niedocenia sie ludzi którzy robia coś swojego i akurat mu kurwa nie zazdroszcze poprostu wkurwia mnie dzisiejsza popkultura gdzie milony wyświetleń ma gówno zrobione kurwa z 3 sampli nagrywanych suszarkąprzy sraniu + tańczacy chinol czy biber, a prawdziwe dziela sa albo na vinylach u twojej babci albo słuchaja tego ludzie którzy juz to znaja chuj do dupy i tyle
pisałeś coś o obsłudze programów chuj niewiadomo jakich a my nagrywamy na zwykłej konsoli z wypalarką cd i mastering tez jest ogarniany na tym nie ma zadnego kompa czy chuj wie czego ale ty akurat mowisz tu o jakis DeJotach nieważne, w każdym razie denerwuje mnie to bo niedocenia sie ludzi którzy robia coś swojego i akurat mu kurwa nie zazdroszcze poprostu wkurwia mnie dzisiejsza popkultura gdzie milony wyświetleń ma gówno zrobione kurwa z 3 sampli nagrywanych suszarkąprzy sraniu + tańczacy chinol czy biber, a prawdziwe dziela sa albo na vinylach u twojej babci albo słuchaja tego ludzie którzy juz to znaja chuj do dupy i tyle
"Pierwsze internetowe łącze analogowe zostało uruchomione 26 września 1990 r"
Rok założenia Daft Punk - 1992.
Więc nie pier*** mi tu o dobie internetu, wyskoczyłem z tymi programami muzycznymi bo to na nich Dafci tworzyli swoje Tracki, napisałem post dotyczący Twojej wypowiedzi bo wkurwiają mnie opinie osób które chcą osiągnąć coś w swoim nędznym życiu a tak na prawdę potrafią tylko narzekać. Jak byś na prawdę chciał to robiłbyś zajebistą muzykę bez względu na to czy dzisiaj mamy dobę internetową czy ch*j wie jaką. I nie prawda że wszystko się sprzedaje, skoro wyskakujesz z takimi zespołami to weź sobie na porównanie np: Come, jakoś nie słyszałem by ćpali, mieli jakieś zajebiście duże wykształcenie i kurewsko wielkie znajomości, robią dobrą muzykę, ich kawałki są w necie, grają koncerty i nie sprzedają się tak bardzo jak te gówno z VIVY.
Z resztą co ja wiem, i tak zaraz nalecą na mnie wszyscy kurwa pseudo "eksperci" we wszystkich dziedzinach muzycznych...
A mnie się nie podoba. Zero melodii tylko napieprzanie kilku akordów, nie licząc solówki.
hahhaha po pierwsze w dupie mam kiedy uruchomiono pierwszy raz internet bo pisząc w dobie internetu mam na myśli idiotów podatnych na masowe przyjmowanie gówna w uszy i tymbardziej go rozpowszechnianie, po drugie nie mam kurwa problemu z muzyką duft punk czy inna muzyka elektroniczna z tych lat poprostu mowie kiedy byłoby ciekawie być muzykiem.
Po trzecie nie lezy mi coma, poprostu uwazam ze ich zajebiscie 'inteligentne' teksty i cala reszta sa do dupy, ale to moja opinia widzialem ich na zywo pare lat temu i za chuja mi sie nie podobalo.
Po trzecie nie lezy mi coma, poprostu uwazam ze ich zajebiscie 'inteligentne' teksty i cala reszta sa do dupy, ale to moja opinia widzialem ich na zywo pare lat temu i za chuja mi sie nie podobalo.
Widzę że ktoś tu nie potrafi przyjąć krytyki, ale czego mógłbym się spodziewać dzisiaj, wszędzie są osobniki dostający szału i ataku padaki gdy tylko ktoś źle coś o nich napisze... Zupełnie jak orangutany którym zabierze się przysłowiowego banana.
masz racje, jutro wracam na kase do lidla po znajomosci
bo widzicie szanowni panowie. jak ktos jest prawdziwym BRUDASEM i nie potrafi sluchac muzyki elektronicznej, to jego strata. ale nie znm chyba nikogo, kto sluchalby muzyki elektronicznej z dubstepem wlacznie, kto psioczylby na inne rodzaje muzyki. powie, ze ich nie slucha, nie sa dla niego, ale nie powie, ze sa to gatunki chujowe. a brudas nie, zawsze tylko gitara, metal, a wszystko inne jest zjebane.
takich ludzi widzialbym tam, gdzie niemcy zydow kilkadziesiat lat temu. za ciasny swiatopoglad, ktorego nie powinni przekazywac kolejnym pokoleniom, zeby swiat mogl sie rozwijac.
i bylbym zapomnial: cover jest duzo slabszy od oryginalu, nie nawet na podobnym poziomie wrazen.
takich ludzi widzialbym tam, gdzie niemcy zydow kilkadziesiat lat temu. za ciasny swiatopoglad, ktorego nie powinni przekazywac kolejnym pokoleniom, zeby swiat mogl sie rozwijac.
i bylbym zapomnial: cover jest duzo slabszy od oryginalu, nie nawet na podobnym poziomie wrazen.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów