18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Daft Punk na gitarowo.
K................a • 2013-01-14, 1:48
3 Covery Daft Punk w wersji gitarowej.

2:15 Around the World - ogień z dupy

Zgłoś
neil 2013-01-14, 19:13 1
z wczoraj kompletnie z nudy

don t even care if i look a mess
don t wanna be a sucker like all the rest
Zgłoś
K................a 2013-01-14, 19:14 4
Nie jestem największym fanem muzyki elektronicznej. Słucham wybiórczo kilku wykonawców różnych gatunków elektroniki i na pewno Daft Punk jest jednym z najlepszych. Ich muzyka jest bardzo charakterystyczna i dobrze skomponowana. Poza tym w przeciwieństwie do większości dzisiejszych wykonawców potrafią wykorzystać potencjał instrumentów elektronicznych i nie męczą kilkoma samplami. Posłuchajcie sobie tego imprezowego, sztampowego syfu z vivy dla porównania. Daft Punk to jest dobra muzyka, która świetnie się trzyma po latach.
Zgłoś
mildyner 2013-01-14, 19:14 1
Puyol?
Zgłoś
W................s 2013-01-14, 19:28 1
Chyba nie tylko ja zauważyłem, że najbardziej wk****ają się osoby, które po prostu zazdroszczą innym tego że w jakiś tam sobie sposób się wybił. No i co z tego że to cover, jest zrobiony zajebiście i to się liczy, głupim przykładem na wybicie się na utworach innych jest Skrillex... na soundcloud ma około 50 track'ów z czego może 15 tak na prawdę są jego pomysłem, reszta remix'y bądź re-amp'y -.- tak samo Tim Berg, oboje są w pierwszej dziesiątce TopDJMag. Wybili się i tyle, jak by ktokolwiek z was miał okazje zrobić to w taki sam sposób jak oni to bez wahania byście to zrobili i nawet nie pier***cie mi tutaj że "nie sprzedałbym się bo nie robię tego dla kasy" KURWA gówno prawda, 80% społeczeństwa dla pieniędzy zrobiła by wszystko...
Zgłoś
S................e 2013-01-14, 19:33
Na chuj mu zimowa czapka w domu???
Zgłoś
neil 2013-01-14, 19:44
owszem chciałbym być muzykiem, ale w czasach kiedy było to możliwe, chociazby mieć zespół w stylu black sabbath gdzie typy z robotniczych warst sie spotkały wymyślili cośnowego i ćpali za ten hajs, napewno nie w dobie intenetu, ale nie do tego zmierzam
pisałeś coś o obsłudze programów chuj niewiadomo jakich a my nagrywamy na zwykłej konsoli z wypalarką cd i mastering tez jest ogarniany na tym nie ma zadnego kompa czy chuj wie czego ale ty akurat mowisz tu o jakis DeJotach nieważne, w każdym razie denerwuje mnie to bo niedocenia sie ludzi którzy robia coś swojego i akurat mu kurwa nie zazdroszcze poprostu wkurwia mnie dzisiejsza popkultura gdzie milony wyświetleń ma gówno zrobione kurwa z 3 sampli nagrywanych suszarkąprzy sraniu + tańczacy chinol czy biber, a prawdziwe dziela sa albo na vinylach u twojej babci albo słuchaja tego ludzie którzy juz to znaja chuj do dupy i tyle

Zgłoś
Diamir 2013-01-14, 19:46
Za Les Paula zawsze piwko
Zgłoś
W................s 2013-01-14, 20:04 2
Cytat:

ale w czasach kiedy było to możliwe, chociazby mieć zespół w stylu black sabbath gdzie typy z robotniczych warst sie spotkały wymyślili cośnowego i ćpali za ten hajs, napewno nie w dobie intenetu

"Pierwsze internetowe łącze analogowe zostało uruchomione 26 września 1990 r"

Rok założenia Daft Punk - 1992.

Więc nie pier*** mi tu o dobie internetu, wyskoczyłem z tymi programami muzycznymi bo to na nich Dafci tworzyli swoje Tracki, napisałem post dotyczący Twojej wypowiedzi bo wkurwiają mnie opinie osób które chcą osiągnąć coś w swoim nędznym życiu a tak na prawdę potrafią tylko narzekać. Jak byś na prawdę chciał to robiłbyś zajebistą muzykę bez względu na to czy dzisiaj mamy dobę internetową czy ch*j wie jaką. I nie prawda że wszystko się sprzedaje, skoro wyskakujesz z takimi zespołami to weź sobie na porównanie np: Come, jakoś nie słyszałem by ćpali, mieli jakieś zajebiście duże wykształcenie i kurewsko wielkie znajomości, robią dobrą muzykę, ich kawałki są w necie, grają koncerty i nie sprzedają się tak bardzo jak te gówno z VIVY.

Z resztą co ja wiem, i tak zaraz nalecą na mnie wszyscy kurwa pseudo "eksperci" we wszystkich dziedzinach muzycznych...
Zgłoś
sinjids 2013-01-14, 20:17
A mnie się nie podoba. Zero melodii tylko napieprzanie kilku akordów, nie licząc solówki.
Zgłoś
neil 2013-01-14, 20:27
hahhaha po pierwsze w dupie mam kiedy uruchomiono pierwszy raz internet bo pisząc w dobie internetu mam na myśli idiotów podatnych na masowe przyjmowanie gówna w uszy i tymbardziej go rozpowszechnianie, po drugie nie mam kurwa problemu z muzyką duft punk czy inna muzyka elektroniczna z tych lat poprostu mowie kiedy byłoby ciekawie być muzykiem.
Po trzecie nie lezy mi coma, poprostu uwazam ze ich zajebiscie 'inteligentne' teksty i cala reszta sa do dupy, ale to moja opinia widzialem ich na zywo pare lat temu i za chuja mi sie nie podobalo.

Zgłoś
W................s 2013-01-14, 20:36 2
Widzę że ktoś tu nie potrafi przyjąć krytyki, ale czego mógłbym się spodziewać dzisiaj, wszędzie są osobniki dostający szału i ataku padaki gdy tylko ktoś źle coś o nich napisze... Zupełnie jak orangutany którym zabierze się przysłowiowego banana.
Zgłoś
neil 2013-01-14, 20:48
masz racje, jutro wracam na kase do lidla po znajomosci

Zgłoś
CherryMan 2013-01-14, 21:20
Ale Daft Punk tworzy na instrumentach czyli gitarach itd nie z sampli więc nie wiem czym tu się podniecacie !?
Zgłoś
JE_not 2013-01-14, 21:54
bo widzicie szanowni panowie. jak ktos jest prawdziwym BRUDASEM i nie potrafi sluchac muzyki elektronicznej, to jego strata. ale nie znm chyba nikogo, kto sluchalby muzyki elektronicznej z dubstepem wlacznie, kto psioczylby na inne rodzaje muzyki. powie, ze ich nie slucha, nie sa dla niego, ale nie powie, ze sa to gatunki chujowe. a brudas nie, zawsze tylko gitara, metal, a wszystko inne jest zjebane.

takich ludzi widzialbym tam, gdzie niemcy zydow kilkadziesiat lat temu. za ciasny swiatopoglad, ktorego nie powinni przekazywac kolejnym pokoleniom, zeby swiat mogl sie rozwijac.

i bylbym zapomnial: cover jest duzo slabszy od oryginalu, nie nawet na podobnym poziomie wrazen.
Zgłoś
radzio60 2013-01-14, 22:48
Czapkę to on chyba od Tuska zajebał
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów