Znalezione na mordoksiągu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
to musi być bardzo ciężkie przeżycie dla kobiety, którą zdradza "kochający" mąż. jak bardzo mało wartościowa musi się czuć kobieta, kiedy odkrywa, że facet ją w chuja robił? ale z drugiej strony dziecko niczemu nie zawiniło. smutna historia. po prostu smutna.
Panowie co wy nie mieliście monitorów CRT? Powiem tak jej imienniczka ma imieniny 4 września, a pierwszy człon nazwiska ma 4 litery i nie jest to wnuk, ale jest początkiem nazwy tego co robi kot. A drugi to brutalna nazwa takich fajnych lodów kręconych
Nie, nie bronię jej bo zachowanie żenujące, ale z drugiej strony w jakiś sposób usprawiedliwione. Oddajesz komuś swoje całe życie, poświęcasz się bez reszty, starasz się żeby było czysto, żeby było ugotowane i żeby mu było dobrze, a po jakimś czasie się dowiadujesz, że i tak za plecami ruchał młodszą / ładniejszą / szczuplejszą tak ot, z nudów. No kurwa mać. Ja nie wiem czy bym sobie poradziła gdybym się dowiedziała teraz, że mój jedyny i najukochańszy mężczyzna dopierdala mi rogi. Jestem słabą kobietą, być może, ale staram się być w porządku wobec człowieka z którym zdecydowałam się być i oczekuję tego samego.
Acz, powtórzę, dziecko niczemu nie winne i nie powinna się ta sytuacja na nim odbijać. Za to kobietę potępiam.
Acz, powtórzę, dziecko niczemu nie winne i nie powinna się ta sytuacja na nim odbijać. Za to kobietę potępiam.
O swojej słabości lub sile przekonałabyś się gdybyś musiała znaleźć się w podobnej sytuacji czego absolutnie Ci nie życzę. Dobrze, że jednak zgadzamy się w kwestii generalnej.
BTW- babka właśnie wrzuciła sobie w profilu widoczek zachodzącego słońca więc pewnie ślą jej tam niezłe pociski.
BTW- babka właśnie wrzuciła sobie w profilu widoczek zachodzącego słońca więc pewnie ślą jej tam niezłe pociski.
@habumbabum sweitnie ze przezywasz swoja pierwsza milosc, ale rozejrzyj sie dziewczyno.
monotonia w zwiazku, ciaza z zaskoczenia. baba +15kg ekstra, nie robi juz nic zeby krecic swojego faceta, codziennie wielkie pyski, problem z niczego i nasz kochany kraj- wszystko jest dobrze dopoki kreci sie pieniazek.
a pozatym post smierdzi - ktos juz wczesniej napisal ze wyglada na intryge ale uknuta przez faceta, bo babeczka z takim planem nie chwalila by sie na pewno ze probuje sprowokowac samobojstwo ojca swego dziecka. :]
dziwni ludzie.... czy to Sosnowiec?
monotonia w zwiazku, ciaza z zaskoczenia. baba +15kg ekstra, nie robi juz nic zeby krecic swojego faceta, codziennie wielkie pyski, problem z niczego i nasz kochany kraj- wszystko jest dobrze dopoki kreci sie pieniazek.
a pozatym post smierdzi - ktos juz wczesniej napisal ze wyglada na intryge ale uknuta przez faceta, bo babeczka z takim planem nie chwalila by sie na pewno ze probuje sprowokowac samobojstwo ojca swego dziecka. :]
dziwni ludzie.... czy to Sosnowiec?
Nie ale też na S. Tyle, że nad morzem. Po za tym może być to ściema bo konto ma dopiero 2 miesiące.
Istnieje możliwośc że jest po prostu tępą dzidą i że jeśli ma ustawioną tablicę tylko dla znajomych. Z resztą wali mnie to. Jeśli rzeczywiście tak pogrywa z mężem to jak ktoś napisał - screen do sądu i ogień.
Mąż się udzielił na wykopie jako pawel-mruk wykop.pl/link/1697202/daj-babie-internet/najstarsze/
kidi1 napisał/a:
Tak jak i z ciebie...
Jakbym udostępniał posty swoich znajomych tak jak ty, to na pewno bym był skończonym chujem, kurwą i konfidentem... ale nie robię tego.
Nie każdy kto jest w znajomych na FB jest znajomym. Dzieckiem neo jesteś, że tak myślisz? Mógłbym cię zwyzywać tak jak ty mnie, ale nie będę się zniżał do twojego poziomu intelektualnego. Nie chce mi się.
Miałem rację ;D Jeżeli oczywiście to naprawdę był on, a nie ktoś inny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów