Grześ opowiada o straży miejskiej na jaką trafia. Myślę, że nie tylko On ma o nich takie zdanie...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Dobrze gada! Tym filmikiem zmotywował mnie żeby przetestować sprawność strażaków miejskich których mam nadzieje niebawem spotkać.
Ma rację gościu. Za pensję takiego jednego nieroba dałoby radę wysłać na ulicę 5-6 pracowników ochrony.
A ja skurwysyna nie cierpie.
Skończył sięna piątku z 10lat temu i teraz pierdoli takie głupoty, że tylko ciśnienie rośnie.
Skończył sięna piątku z 10lat temu i teraz pierdoli takie głupoty, że tylko ciśnienie rośnie.
Jak nie lubię grubasa, to za ten odcinek wielkie piwo !
mandat za picie w parku 500zł an nie 150zlł
TO już jest nudne, jak jakiś cymbał nie ma pomysłu na wklejke do sieci to sięga po temat dyżurny Straż Miejska. Poczytaj grubasie o diecie dr. Dukana lepiej.
Akurat z tymi pierdolonymi "Burkami" bez kagańca to typek racji nie ma... Jestem zajebiście szczęśliwym posiadaczem 2 rottweilerów. Moje pieski MUSZĄ kurwa mieć zawsze kaganiec, podwójną smycz itd. Te wszystkie jebane babcie z tymi skurwysyńskimi szczekaczami drą mordę, że idę z mordercą, że to bydle ją zagryzie, że jak tak można i w ogóle chuje muje... A ich pieski najczęściej same ze strachu rozpoczynają natarcie, do tego dochodzi jazgot babek. Rottweiler waży 54kg. Bydlak te wszystkie blokowe burki łapą by rozdeptał, ale kurwa mimo tego, że jest w metalowym kagańcu, co wygląda jak koszyk na grzyby, to i tak kurwa babcie jazgoczą gorzej niż ich pupile. JA PIERDOLĘ! Stare prukwy psy kurwa na wolność puszczają, a ja swojego nie mogę, bo zagryzie, zadusi i chuj wie co jeszcze... Bardzo mnie drażni, jak jakiś pies nie ma kagańca, bo skoro ja muszę dbać o bezpieczeństwo innych psów i ich właścicieli zakładając kurwa kratę na mordę mojemu psu to miło w chuj by było jakby moja troska o zjebane społeczeństwo była odwzajemniona... Dlatego też z góry proszę, respektujcie to, bo nie wiecie kto z jakim psem idzie za rogiem/ zakrętem...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów