📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak widzę kolesia od "Ulicznego Kojbana" to aż mi się rzygać, a nawet żygać chce..
Pi*da niby jedzie na każdą opcje lae pokazjue tylko filmiki osmieszające prawice. Ch*j mu w D*pe
@up
taki rozsądny ten Korwin, że go z własnej partii dwa razy wyrzucali. nie, nie jestem lewakiem.
taki rozsądny ten Korwin, że go z własnej partii dwa razy wyrzucali. nie, nie jestem lewakiem.
Jak kurwa słysze ten glos to chuj mnie strzela! Uprzedzajcie ze to ten pajac kolejnym razem.
Zastanawiam się nad jednym: nawet jeśli pojawi się partia, która skupia ludzi (pisząc w skrócie) "ogarniętych", którym nie zależy na napchaniu kiesy, ale na tym, żeby wyprowadzić kraj na prostą, kiedykolwiek zostanie wybrana? Czy poziom zaufania do polityków nie sprawi, że ludzie i tak będą głosować na:
a) "Mniejsze zło",
b) partie, które się liczą,
c) kandydatów wybieranych od dawna?
a) "Mniejsze zło",
b) partie, które się liczą,
c) kandydatów wybieranych od dawna?
Przecież typ nie wie o czym mówi tak zwyczajnie. To jakieś infantylne pierdoły.
mapa napisał/a:
pierwsze odcinki były na swój sposób śmieszne, teraz ŻENADA !!
Bo kiedyś robił to dla frajdy (chyba), a teraz to normalna robota, a jak wiadomo robić się nie chce
Widać ,że sława mu nie służy. Spasł się jak gruba świnia i do tego ten paskudny zarost i kłaki na głowie.
Smutne jest to, że tacy ignoranci jak on starają się być czymś na kształt mentora i muszą wpierdalać swoje nic nie warte zdanie...
Nie znasz się na czymś? To nie pierdol!
Nie znasz się na czymś? To nie pierdol!
co to za pedal pierwszy raz widze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów