Ale już nie będzie, bo nie żyje. Washington, D.C
Ale już nie będzie, bo nie żyje. Washington, D.C
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wjebal mu kilka kul w plecy... I "dont fucking move" debil zabił debila
I bardzo kurwa dobrze.
Wjebal mu kilka kul w plecy... I "dont fucking move" debil zabił debila
HUJU
To jest smieszne, dopoki sobie nie pomysle, ze moge miec kiedys kontakt z takim niedorozwojem. Mam wieksza wiare w logiczne myslenie i sprawnosc fizyczna u osob z zespolem downa.
Kurwa to cię patolu z dupy wycisła.
Najpierw ostrzegał że będzie strzelał, później strzelił i kazał się nie ruszać. Procedury.
Wjebałby się gdzieś, pies wylatuje przez przednią szybę i ginie. Nie wiesz kurwa co to znaczy STÓJ? To dostajesz 5 kulek w plecy.
Teraz to psy kurwy. Ale jakby się wam pizdy coś stało to pierwsi z płaczem na mendy lecicie.
A wiesz co to kurwa jest tazer? I to tylko jedna z kilku możliwości powstrzymania napastnika bez narażania żadnego życia. Trochę myślenia. Ja rozumiem odstrzelić typa który wymachuje pistoletem jak różdżką i to w postronnych, ale taka sytuacja tu chyba nie miała miejsca?
Znowu ten idiotyczny argument "psy kurwy, a jak trwoga to do psa". Nikt nie napisał że każdy pies kurwą jest, ale widząc takie nagranie chyba łatwo można wyrobić opinię o tym konkretnym psie?
Cieszcie się k***y dalej i piejcie jaka to policja w meryce jest super. Za kilka lat będziecie mieli to samo i wtedy będziecie płakać jak wam k***a zle. Ale juz bedzie za pozno, jak z mandatami i probami wyludzen od policji. TFU wam k***y na ryj.
Dokładnie tak jak mówisz. Kwestia czasu i u nas będzie tak samo. Już teraz policja ma ogromną władzę, ale idioci nie zrozumieją. Ludzie kochają być trzymani za pysk. Jak ktoś nie ma dla nich mentalności niewolnika to jest wrogiem. Tutaj pod filmem porażka, ludzie pochwalają takie zachowania do czasu aż jakiś narwaniec w mundurze bez powodu skatuje lub zabije kogoś z ich rodziny. Bo mu się coś wydawało, pomyli się lub poprostu chce się na kimś wyładować bo żona jebie go w domu., koledzy się śmieją i chodzi wkurwiony i nabuzowany. Ale wtedy będzie już za późno i czasu się nie cofnie, a oprawca będzie kryty przez kolegów i wymiar niesprawiedliwości. Może wtedy najdzie takiego zamordystę chwila refleksji
jakby się wam pizdy coś stało to pierwsi z płaczem na mendy lecicie
Jakby tobie kogoś z rodzinki gliniarze nafaszerowali ołowiem, to być inaczej kwiczał.
Nigdy nie byłem w stanach a wiedziałbym jak się zachować..
Jakby tobie kogoś z rodzinki gliniarze nafaszerowali ołowiem, to być inaczej kwiczał.
Jak nie jesteś małpą i jesteś w porządku to nie ma co się trząść
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów