📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bloodstained napisał/a:
uuu... rycerz w lśniącej zbroi, walczący zgodnie z ius in bello...
pierdolisz, liczy się tylko efekt - szarpał chucherko to dostał po jajach i prawidłowo. a jak mu dupa nie pasowała to niech ją zmieni.
hmmm to poczekaj az sam kiedys dostaniesz kopa w jaja. Wtedy bedziesz wiedzial o co chodzilo w moim poscie pozdro
wina zawsze tego co przegrywa
RagicMabbit
Perdurabo nie ch*juj zbyt szybko. a co jeśli:
Tym tropem usprawiedliwimy wszystkich rzezimieszków i masturbatorów złym wychowaniem.
( Chodź rzezimieszek i masturbator brzmi mi trochę jak masło maślane )
Oceniam mimo wszystko że lepiej taką panią przywitać z jedną z przychylnych nam instytucji jak skarbówka sanepid itp.
Bicie Kobiet mimo wszystko oceniam jako zachowanie archetypowe takie z samego dna etymologicznego tego słowa. Takie bardzo pierwotne zachowanie. A wiat się zmienia
Perdurabo nie ch*juj zbyt szybko. a co jeśli:
Tym tropem usprawiedliwimy wszystkich rzezimieszków i masturbatorów złym wychowaniem.
( Chodź rzezimieszek i masturbator brzmi mi trochę jak masło maślane )
Oceniam mimo wszystko że lepiej taką panią przywitać z jedną z przychylnych nam instytucji jak skarbówka sanepid itp.
Bicie Kobiet mimo wszystko oceniam jako zachowanie archetypowe takie z samego dna etymologicznego tego słowa. Takie bardzo pierwotne zachowanie. A wiat się zmienia
dostał w brzuch i umarł
Jaki kurwa damski bokser?! Przecież widać że on ją tylko przytrzymywał, próbował uspokoić i ani razu nie jej nie uderzył. Po ryju powinna dostać ta pizda co go w jaja kopnęła.
Laska i ten koleś powinni dostać po ryju, niech się ogarną i idą rozwiązywać swoje sprawy w domu.
fajnie ze wczesniej się złożył niż ona go dopnęła w mostek po którym to kopnięciu prawie umarł... jakie to wszystko prawdziwe
Oj biedactwo
@DarkFalcon
W Rosji nie ma czegoś takiego jak fake...
W Rosji nie ma czegoś takiego jak fake...
Przede wszystkim kopnięcie nie było w krocze, a mostek. Dziwna sprawa, że z tej pozycji wyprowadziła taki cios, że koleś pada na glebę bo tutaj trzeba na prawdę precyzji, a stopa jest szeroka. Nie znam się.
piwo się należy lasce zrobiła mu jajeczny mix
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów