📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@ up
choć ten gość mógłby sam ruszyć dupę i mu nawpierdalać za bicie kobiety. Tya wtedy filmik miałby tytuł " kolejny jednostrzalowiec" ale z drugiej strony nie zachowałby się jak cipa
choć ten gość mógłby sam ruszyć dupę i mu nawpierdalać za bicie kobiety. Tya wtedy filmik miałby tytuł " kolejny jednostrzalowiec" ale z drugiej strony nie zachowałby się jak cipa
Akt czystego rasizmu i całkowicie Insolito prowadzone przez skinhead z gal 16 lat metra w Barcelonie. Poszczególnych 21 lat został już aresztowany przez hiszpańską policję!
"Ma młody człowiek z Ekwadoru 16 lat ofiarą rasistowskiego ataku w metrze w Barcelonie. Dziewczyna spokojnie siedzi w wózku, kiedy nagle pojawił się młody skinhead, którzy zaczęli ją obrażać, a później do ataku na nią.
Według strony internetowej dziennika El Pais, hiszpański policja aresztowała sprawcę, Sergi Xavier, 21 i z rejestrów karnych.
Mimo niepowodzeń, nie najmniej został ranny, ale poniósł psychologicznych następstw.
a co to Kali jeść ??
"Ma młody człowiek z Ekwadoru 16 lat ofiarą rasistowskiego ataku w metrze w Barcelonie. Dziewczyna spokojnie siedzi w wózku, kiedy nagle pojawił się młody skinhead, którzy zaczęli ją obrażać, a później do ataku na nią.
Według strony internetowej dziennika El Pais, hiszpański policja aresztowała sprawcę, Sergi Xavier, 21 i z rejestrów karnych.
Mimo niepowodzeń, nie najmniej został ranny, ale poniósł psychologicznych następstw.
a co to Kali jeść ??
łe kurwa zamiast gościa opierdolić na ziemi to sie ludzie patrzą aż coś gorszego się stanie ....
pedał jak nic, ręce burakowi ujebać, żeby wiedział że tak nie ładnie
Chciały równouprawnienia, to teraz mają równe prawo dostać wpierdol w metrze.
a ta pizda siedzi i patrzy... sam nie wiem, który mnie bardziej wkurwił
pizda siedzi i patrzy ale moze czul ze jest slabszy i nie chcial sie wtracac, nie jeden z was tez by tak zrobil
@up
bez kitu, ja bym na koniec jeszcze lasce dojebal zeby wszyscy widzieli, ze jestem najtwardszy
bez kitu, ja bym na koniec jeszcze lasce dojebal zeby wszyscy widzieli, ze jestem najtwardszy
Na miejscu siedzącego typka zmasakrowałbym tego lalusia i nie ważne czy ta dwójka się znała czy nie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów