📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-26, 21:52
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak bez przypraw ? To chujowe. Lepiej posypać bficie pieprzem, majerankiem, trochę papryki w proszku ostrej, kilo cebuli pokrojonej w krążki, ze dwie papryki pokrojone w paski, średniej wielkości marchewkę i pietruszkę na zapałkę i z pół kilo pomidorów pokrojonych na ćwiartki. Na głęboką patelnię wlewamy olej a jeszcze lepiej wrzucamy smalec , rozgrzewamy aż zacznie skwierczeć , wrzucamy mięsko , gdy się trochę zamknie wrzucamy warzywa zaczynając od twardych (marchewka pietruszka a kończąc na paprycę i pomidorkach. W międzyczasie doprawiamy , solimy na końcu. Życzymy smacznego
Jasiek93 napisał/a:
Tak bez przypraw ? To chujowe. Lepiej posypać bficie pieprzem, majerankiem, trochę papryki w proszku ostrej, kilo cebuli pokrojonej w krążki, ze dwie papryki pokrojone w paski, średniej wielkości marchewkę i pietruszkę na zapałkę i z pół kilo pomidorów pokrojonych na ćwiartki. Na głęboką patelnię wlewamy olej a jeszcze lepiej wrzucamy smalec , rozgrzewamy aż zacznie skwierczeć , wrzucamy mięsko , gdy się trochę zamknie wrzucamy warzywa zaczynając od twardych (marchewka pietruszka a kończąc na paprycę i pomidorkach. W międzyczasie doprawiamy , solimy na końcu. Życzymy smacznego
jak to bez na koniec nafaszerowali ołowiem do smaku
Patrzenie jak spierdala palący się murzyn - bezcenne!
przejebali cały hajs na benzę stąd kiepska jakość nagrania
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów